Çözüldü Oyuna girince goldenapple etkisini silme!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GreenPikachu

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Merhaba sunucumda oyuncular oyundayken golden apple yiyorlar oyundan çıkıyorlar oyuna girince hala etkisi devam ediyor.Bunu nasıl engelleyebilirim.

Merhaba Şu Skripti Deniyebilirsiniz Oyuncu Girdiğinde Üzerindeki Etkileri Alır. (Denemedim Çalışmassa Söyleyiniz).

on join:
effect %player% clear

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Basit Ama İşe Yarar

İşine Yaradıysa Rep Atarsan Sevinirim
İyi Forumlar...

Merhaba Şu Skripti Deniyebilirsiniz Oyuncu Girdiğinde Üzerindeki Etkileri Alır. (Denemedim Çalışmassa Söyleyiniz).

on join:
effect %player% clear

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Basit Ama İşe Yarar

İşine Yaradıysa Rep Atarsan Sevinirim
İyi Forumlar...

Çok sağol ama bişey sorcam attığım skript lerde hata vermiyor ama çalışmıyor ne yapmam lazım ? şimdiden teşekkürler

Anlıyamadım Daha Açıklarmısınız?

Anlıyamadım Daha Açıklarmısınız?
Sunucumda bazı skriptler çalışıyor ama genellikle event li olan skriptler on form of cobblestone gibi hata vermiyor ama çalışmıyor.Yardım eser misiniz?

[DOUBLEPOST=1497713699,1497713547][/DOUBLEPOST]
Sunucumda bazı skriptler çalışıyor ama genellikle event li olan skriptler on form of cobblestone gibi hata vermiyor ama çalışmıyor.Yardım eser misiniz?

Bütün Skript Pluginleri Yüklü Değilmi?

Örn. skQery skRayFall vs.

on join:
execute console command "effect %player% 0"

Böyle diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl