TolgaBey35
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 4
Sunucunuzda eminim ki GroupManager vardır plugins/groupmanager/worlds/groups dosyasına girin eğer üyeler sunucunuza ilk katıldığında herhangi grupta başlanmasını istiyorsanız groups.yml'den başlangıç grubunun olmasını istediğiniz taga gelip altındaki
default: false kısmını true yapın.
[DOUBLEPOST=1487458935,1487458656][/DOUBLEPOST]Eğer dediklerimden anlamadıysanız konumu ziyaret edin;![]()
https://www.mc-tr.com/konu/groupmanager-nedir-nasil-kullanilir.17666/
Dostum, groupmanagerden ayarlaman autorank veya paidranksdan Çaylak veya Acemi'yi 'Misafir' yapman gerekiyor.İyi forumlar, kolay gelsin.
Bunlar yeterli olacaktırMesela Misafir İn Altında Default U True Yaptım Zaten Paid Ranks da Misafir den Başlıyor.Başka Birşey Aayarlmam Gerekiyormu?
Lykia#1903
Essianlts'ı misafire göre ayarlaman gerek.Kiti filan.Mesela Misafir İn Altında Default U True Yaptım Zaten Paid Ranks da Misafir den Başlıyor.Başka Birşey Aayarlmam Gerekiyormu?
GroupManager Misfarin Default: true yapın. sonra paidranks misafirden başlıyorsa sıkıntı yok. Sorunu çözdüysende bildirirsen sevinirim.Mesela Misafir İn Altında Default U True Yaptım Zaten Paid Ranks da Misafir den Başlıyor.Başka Birşey Aayarlmam Gerekiyormu?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!