Çözüldü Oyuna basladığında misafir Rankından Başlasın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TolgaBey35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 939
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TolgaBey35

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Arkadaşlar Başlıkta Yazdığımı Nasıl Ayarlayabilriim?

Sunucunuzda eminim ki GroupManager vardır plugins/groupmanager/worlds/groups dosyasına girin eğer üyeler sunucunuza ilk katıldığında herhangi grupta başlanmasını istiyorsanız groups.yml'den başlangıç grubunun olmasını istediğiniz taga gelip altındaki
default: false kısmını true yapın.
onMg92.png
[DOUBLEPOST=1487458935,1487458656][/DOUBLEPOST]Eğer dediklerimden anlamadıysanız konumu ziyaret edin;
https://www.mc-tr.com/konu/groupmanager-nedir-nasil-kullanilir.17666/

Dostum, groupmanagerden ayarlaman autorank veya paidranksdan Çaylak veya Acemi'yi 'Misafir' yapman gerekiyor.İyi forumlar, kolay gelsin.

Sunucunuzda eminim ki GroupManager vardır plugins/groupmanager/worlds/groups dosyasına girin eğer üyeler sunucunuza ilk katıldığında herhangi grupta başlanmasını istiyorsanız groups.yml'den başlangıç grubunun olmasını istediğiniz taga gelip altındaki
default: false kısmını true yapın.
onMg92.png
[DOUBLEPOST=1487458935,1487458656][/DOUBLEPOST]Eğer dediklerimden anlamadıysanız konumu ziyaret edin;
https://www.mc-tr.com/konu/groupmanager-nedir-nasil-kullanilir.17666/
Dostum, groupmanagerden ayarlaman autorank veya paidranksdan Çaylak veya Acemi'yi 'Misafir' yapman gerekiyor.İyi forumlar, kolay gelsin.

Mesela Misafir İn Altında Default U True Yaptım Zaten Paid Ranks da Misafir den Başlıyor.Başka Birşey Aayarlmam Gerekiyormu?

Mesela Misafir İn Altında Default U True Yaptım Zaten Paid Ranks da Misafir den Başlıyor.Başka Birşey Aayarlmam Gerekiyormu?
Essianlts'ı misafire göre ayarlaman gerek.Kiti filan.

GroupManager Misfarin Default: true yapın. sonra paidranks misafirden başlıyorsa sıkıntı yok. Sorunu çözdüysende bildirirsen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl