Oyun şeklinde Film-Dizi önermeye hazır mısınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dyke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.604
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dyke

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
97
Oyun şeklinde Film-Dizi önermeye hazır mısınız ?

61713.jpg

Selamlar MC-TR site kullanıcıları, bugün sizlerle birlikte kelime üretme oyununa benzer bir tarza birbirimize dizi ve film önereceğiz.Böylelikle güzel dizi,filmler izlememize de vesile olmuş olur.Herkes bir dizi veya film önererek eğer ister ise dizi ve film hakkında küçük bir yorum bırakarak anlatabilir.Daha fazla uzatmadan ilk öneri ile ben başlıyayım :)

Önerdiğim dizi/film:Narcos
Ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobarın hayatını anlatan güzel bir dizi.Herkese izlemesini tavsiye ederim.

Tall Girl ve Bright

The Duelist
Film Özeti:
The Duelist, intikam ateşiyle yanıp tutuşan ve asla kaybetmeyen bir düellocuyu konu alıyor.Uzun süren bir sürgünün ardından St. Petersburg’a dönen Yukovlev adlı emekli bir memura odaklanıyor. St. Petersburg’da düellocunun temsilcisi olarak görev yapan Yukovlev, hem para için mücadele ediyor hem de onu itibarsızlaştıranlardan intikam almayı amaçlıyor.

Ready Player One Öneririm. Sıkılmadan izlediğim bir film. İçinde bir çok oyun herosu vs. bulunmakta. Minecraft bile gördüm içlerinde. .d

Vikings >> Sıkılmadan izleyebileceğiniz tek oturuşta 5-6 bölüm arka arka izlenebilicek bir dizi. Küçük bir çiftçinin (Ragnar Lothbrok) koskoca Dünyaya açılıp ülkeleri yağmaladığı bir dizi. Savaş ve cinsellik ön planda..

Prison Break

American pie

Tek bir dizi dendi ama sevdiğim ve çok güzel diziler önermek istiyorum;

Legacies, Riverdale, See, The Flash bu 4 diziyi takip ediyorum efsaneler (The Flash eskiden beri izlediğim için meraktan :D)

The Rain : Her şey normalken birden bire bir yağmur yağıyor ve dışarıda olanlar asitden ölüyor.

The Last Man on Earth: Dünyada kalan son insan olan Phil'in eğlenceli yaşam macerası.

Örümcek adam 2

Vikings >> Sıkılmadan izleyebileceğiniz tek oturuşta 5-6 bölüm arka arka izlenebilicek bir dizi. Küçük bir çiftçinin (Ragnar Lothbrok) koskoca Dünyaya açılıp ülkeleri yağmaladığı bir dizi. Savaş ve cinsellik ön planda..
Aslında çok iyi bir dizi olduğunu biliyorum fakat, nedense 3. sezona kadar izleyebildim sadece, gerisi gelmedi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl