Oyun Oynarken Başına Gelen En Sinir Edici Şey Nedir

Oyun güzel mi

• Güzel

Oy: 1 100,0%
  • İdare Eder

Oy: 0 0,0%
  • Kötü

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Garoz

Simplicitas tollit virtutem.
Elmaslar
471
Minecraft
GarozLite

Discord:

MonBoyhiner#2885

Arkadaşlar bu oyunda herhangi bir oyun oynarken başınıza gelen en sinir edici şey nedir?
Edit: SurvivalGames'de adamın 0,5 canı kalmışdı elektirikler gitti.

SkyWars oynerken adamın hemen ortaya gitmesi

Arkadaşlar bu oyunda herhangi bir oyun oynarken başınıza gelen en sinir edici şey nedir?
Edit: SurvivalGames'de adamın 0,5 canı kalmışdı elektirikler gitti.
Pvp'de 9 Kişi Atladığında Kendime Güvenemeyip Üzüldüğüm
anda Hepsini kesişim.
Yıl : 2015..

Legue Of Legends ' da MS Değerimin Çok Fazla Olması.. Bu Yüzden Bir Kere Rage Attım. Bilgisayarımın Vurarak Hardiskini Kırdım. 230 TL Masraf Gitti.

Legue Of Legends ' da MS Değerimin Çok Fazla Olması.. Bu Yüzden Bir Kere Rage Attım. Bilgisayarımın Vurarak Hardiskini Kırdım. 230 TL Masraf Gitti.
Hahaha aynısını bendede olmuştu leptopda vurmuştum hardiskin gitti bir daha açılmadı
Ama yine oynuyorum işte ne yapıyım bu sever daha da tetbirli

Saatlerce oyuna dalmışken save almadan elektriklerin gitmesi veya bilgisayarın ısıdan mavi ekran vermesi tabiiki . :( badidea

cs:go ets2 ve mc oynarken ani bir drop o saniyeler beni delir etmeye yetiyor zaten :D

vs. atarken oyunun kasması/drop yemesi ve adamın beni öldürmesi beni deli ediyor.
ölmessem sıkıntı yok xd

CSGO'da A'yı savunurken durduk yerde öldüğümde sinirlenip klavye ve fareyi kırmıştım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl