Oyun Önerisi Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ares△
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 584
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ares△

Ben kötü değilim, sen iyi olmamı haketmemişsindir.
Elmaslar
44
Minecraft
serAres

Discord:

Ares#0003

Arkadaşımla bir çok oyun oynadık fakat çoğu sarmadı bu yüzden sizlerden arkadaşımla birlikte oynayabileceğim oyun önerisi istiyorum. FPS oyunu olmasın hikaye,korku tarzında olursa iyi olur

Arkadaşımla bir çok oyun oynadık fakat çoğu sarmadı bu yüzden sizlerden arkadaşımla birlikte oynayabileceğim oyun önerisi istiyorum. FPS oyunu olmasın hikaye,korku tarzında olursa iyi olur

Top 10 Most Popular Online Games 2020​

1. PlayerUnknown’s BattleGrounds
  2. Fornite Battle Royale
  3. League of Legends (LOL)
  4. Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)
  5. HearthStone
  6. Minecraft
  7. DOTA 2
  8. Apex Legends
  9. The Division 2
  10. Splatoon 2

Rust 2 oyununu öneririm ;) :8
Önerin için teşekkürler bakacağız

Top 10 Most Popular Online Games 2020​

1. PlayerUnknown’s BattleGrounds
  2. Fornite Battle Royale
  3. League of Legends (LOL)
  4. Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)
  5. HearthStone
  6. Minecraft
  7. DOTA 2
  8. Apex Legends
  9. The Division 2
  10. Splatoon 2
bu tarz oyunlar değil istediğim genel olarak hikaye oyunları bir amacımızın oldugu yinede teşekkürler

Bir aralar oynadığım "Child Of Light" oyunu vardı, sıra tabanlı rpg tarzı hikaye konusunda ondan iyisini oynamadım diyebilirim. İstersen bi' incele, sevebilirsin belki.

Arkadaşlar ile forest adlı oyun çok güzel oluyor denemelisin bence

Rust 2 oyununu öneririm ;) :8
hangi oyunmuş o :D

bu aralar Fall Guys adında çocuk oyunu gibi gözüken fakat birçok yayıncının oynadığı Parkur Battle Royale olarak adlandırabileceğimiz bir oyun var Mithrain, wtcn gibi yayıncılar da oynuyor şahsen ben de seviyorum öneririm oynamanı

Conqueror's Blade

The Cycle

Project Winter

Oyunlar Sarıyor Ve Güzel Oynamanı Tavsiye Ederim.

Bir aralar oynadığım "Child Of Light" oyunu vardı, sıra tabanlı rpg tarzı hikaye konusunda ondan iyisini oynamadım diyebilirim. İstersen bi' incele, sevebilirsin belki.
hangi oyunmuş o :D

bu aralar Fall Guys adında çocuk oyunu gibi gözüken fakat birçok yayıncının oynadığı Parkur Battle Royale olarak adlandırabileceğimiz bir oyun var Mithrain, wtcn gibi yayıncılar da oynuyor şahsen ben de seviyorum öneririm oynamanı
önerileriniz için teşekkürler hepsine bakacağız
Arkadaşlar ile forest adlı oyun çok güzel oluyor denemelisin bence
the foresti oynadık gerçekten çok güzel bir oyun tecrübesi olmuştu bizim için. Yinede önerin için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl