Oyun Önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeK0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.600
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeK0

Tasarımcı | Skripter
Elmaslar
326
Minecraft
_EfeK0_

Discord:

EfeK#6993

Herkese selam, MC-TR ailesi. Şu günlerde çokça sıkılıyorum ve oyun alacağım ama karar da veremedim. 200-250₺ bütçem var ne oyun almalıyım sizce? Türü hiç fark etmez istediğinizi belirtin, belirtmeniz yeterlidir. Konuya ayırdığınız vakit için teşekkür ederim ;) İyi forumlar dilerim.

Minecraft oynamayacam diyorsan krunker oyna, oynamayı sevmem ben hele gta cs gibi şeylere para vermek saçma gelir bana

(bence)

Dead Rising 2, Dead Island 1 veya 2, South Park: Stick of Truth, PAYDAY 2, Witcher 3. Bunlar önerebileceğim ve beğendiğim oyunlar. Daha fazlası da var ancak şu anlık yeter.

Apex legend güzel oyundur, onun yanında sat is factory de güzel oyundur.

ark survival evolved + hand simulator + blood and bacon + payday 2 + scrap mechanic + dont starve + astrooner

eğer arkadaşın varsa oynayacak çok eğlenirsin hepsi toplam 170 190 tl arası birşey tutuyor

Civilization 6, sarıyor.

Rimworld ve Factorio yu kesinlikle öneririm.Rimworld hayatta kalma temalı,Factorio ise fabrikalaşmaya çalıştığın,bir şeyleri otomatikleştirerek gelişmeye çalıştığın,oynarken mekanikleri ve yaptığın işler sonucunda orgasm yaşama ihtimalin olan bir oyun diyebilirim :;p

Dying Light, İndirimli 20 tl
Rocket League İndirimli 15 tl
R6 İndirimli 41 tl
Dead By Daylight İndirimli 15 tl
Cities Skylines İndirimli 20 tl
Raft 22 tl indirimli

birbirinden güzel oyunlar,

Bilgisayar özelliklerini yazarsan ona göre oyun önerebilirim.​

Dostum (Cyberlunk 2077) veya (Detroit become human) ikisinide oynadım çok güzel oyun tavsiye ederim. Araştırsan iyi edersin kaçmaz;)

Platform oyunlarına ilgin varsa düşük bütçeli ama harika vakit geçirmeni sağlayacak oyunlar var.Hollow Knight ve Undertale oynamanı şiddetle öneririm.(Platform oyunu seven biri değilsen sıkılabilirsin)

Herkese selam, MC-TR ailesi. Şu günlerde çokça sıkılıyorum ve oyun alacağım ama karar da veremedim. 200-250₺ bütçem var ne oyun almalıyım sizce? Türü hiç fark etmez istediğinizi belirtin, belirtmeniz yeterlidir. Konuya ayırdığınız vakit için teşekkür ederim ;) İyi forumlar dilerim.

Nba 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl