Tanıtım Oyun İçin Hareketli Gif | 1.8 - 1.16 Plugin Tanıtımı | Ücretsiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba ben ümit bügün oyun içi hareketli gif pluginin tanıtıcam fakat uyarıyorum 8gb altı varsa kullanmanızı önermiyorum.

Plugini indirin Gamemodesigns diye klasör oluşucak içinde images klasörü var googlden herhangi bir gif indirin ve içine atın ve oyuna geçin şu işlemleri yapın :

/gs listfiles > bu kod yaztıkdan sonra,images attıgınız gif ismi cikcak onun üstüne basın ve otomatik olarak kod gelcek enter basın. 1 koşeden diger koşeye vurun ve gifiniz gelicek ! anlamayanlar için ingilizce tanıtım:

Ekli dosyayı görüntüle 137458

sonrasında 1 koşede diger koşeyi secince gif geliyor!

gif yüklenmedigi için sonucu göstemedim :/

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[/code][/CENTER]
yararlı paylaşım fakat bunu kullanacak sunucunun en az İntel İ7 veya Ryzen 5 falan kullanması + 16 gb den fazla rami olması lazım bence (ŞAHSİ FİKRİM)

owww yenilikklerrr süperrr

sunucuya güzel bir hava katabilecek plugin

Lag sıkıntısı ne olacak peki?

eklenti güzel konu tasarıma güzel ama eklenti lag yapabilir ve bilgisiyarı kötü olan oyuncularda drop ve lag sorunu yaratabilir

Güzel tanıtım eline sağlık

Eklentiyi arıyordum işime yaradı. Güzele benziyor anlatımda güzel elinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl