Tanıtım Oyun İçin Hareketli Gif | 1.8 - 1.16 Plugin Tanıtımı | Ücretsiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shozem

Demir Cevheri Gibiyim
Sunucu Sahibi
Elmaslar
91
Minecraft
Shozem

Discord:

Shozem

Merhaba ben ümit bügün oyun içi hareketli gif pluginin tanıtıcam fakat uyarıyorum 8gb altı varsa kullanmanızı önermiyorum.

Plugini indirin Gamemodesigns diye klasör oluşucak içinde images klasörü var googlden herhangi bir gif indirin ve içine atın ve oyuna geçin şu işlemleri yapın :

/gs listfiles > bu kod yaztıkdan sonra,images attıgınız gif ismi cikcak onun üstüne basın ve otomatik olarak kod gelcek enter basın. 1 koşeden diger koşeye vurun ve gifiniz gelicek ! anlamayanlar için ingilizce tanıtım:

fdc7f094ae81a2f45b1c6e9086070599337736f4.png

sonrasında 1 koşede diger koşeyi secince gif geliyor!

gif yüklenmedigi için sonucu göstemedim :/

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[/code][/CENTER]

16gb ram tak lag anca olmaz bence :D

Güzel bir tanıtım olmuş, teşekkür ederiz.

@CAN147 güzel derse güzeldir! Kötü derse kötüdür!

Daha önceden oyuna resim eklemeyi görmüştüm ama gif eklemeyi ilk defa gördüm. Güzel bir eklentiye benziyor, tanıtım için teşekkürler ;)

Eklentiyi ilk defa gördüm ve kullanacağım teşekkürler :)

Geçen Spigotta dolaşırken bu eklentiye rastlamıştım eklenti gerçekten güzel bu forumda tanıtılması güzel olmuş eline sağlık.

Bu eklenti şahsen bende kullanıyorum güzel bir eklenti bir sorun çıkartmadı daha bana tanıtılması güzel olmuş bence eline sağlık.

sunuculara gif eklemek sunucuyu yormasa bile düşük sistemli oyuncuların fps düşüklüğüne sebep olabilir diye düşünüyorum.

Gif eklemeyi ilk defa gördüm. Sunucularımızı daha da renklendirmemize çok yardımı olacak :D

Merhaba ben ümit bügün oyun içi hareketli gif pluginin tanıtıcam fakat uyarıyorum 8gb altı varsa kullanmanızı önermiyorum.

Plugini indirin Gamemodesigns diye klasör oluşucak içinde images klasörü var googlden herhangi bir gif indirin ve içine atın ve oyuna geçin şu işlemleri yapın :

/gs listfiles > bu kod yaztıkdan sonra,images attıgınız gif ismi cikcak onun üstüne basın ve otomatik olarak kod gelcek enter basın. 1 koşeden diger koşeye vurun ve gifiniz gelicek ! anlamayanlar için ingilizce tanıtım:

Ekli dosyayı görüntüle 137458

sonrasında 1 koşede diger koşeyi secince gif geliyor!

gif yüklenmedigi için sonucu göstemedim :/

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[/code][/CENTER]
Yani idare eder diyelim

Güzel eklenti fakat 1.16 tabanlı olması beni üzdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl