Çözüldü Oyun içi teknik destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emircan sabırlar

İmkansız kendi beyninizde başlar ve biter!
Elmaslar
1
Minecraft
iAcez
Merhaba iyi günler
Sunucum var ve yeni gelen oyuncular Oyuncu Tagı İle Başlıyor.
Ve Daha Sonra Oyuncuların chestcommands'dan Kendilerine Yetki Vermesini İstiyorum İllaki chestcommands Olucak Değil Skript'de Olur.
Birden Fazla Komut Kod Denedim Bazıları Da Aşağıda.
Ben Bunu Nasıl Ayarlaya Bilir Lütfen Yardımcı Olurmusunuz.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 383
Biraz daha açıklayabilir misiniz :? kendilerine yetki vermesi derken ? Ayrıca kaç tane yetki var sıralarsanız yardımcı olabilirz

Biraz daha açıklayabilir misiniz :? kendilerine yetki vermesi derken ? Ayrıca kaç tane yetki var sıralarsanız yardımcı olabilirz
Merhaba iyi günler
oyunumda paidranks var ve kacak ile başlıyor ilk giren oyuncular oyuncu ile başlıyor ben onları kendilerini kacak yapmasını istiyorum.
chescommand gibi skript gibi.
Mantiken mesela chescommand da tıkladıgı zaman kacak tagına girmesi ve ya skript'de yazı yazarak Tag alması.

Merhaba iyi günler
oyunumda paidranks var ve kacak ile başlıyor ilk giren oyuncular oyuncu ile başlıyor ben onları kendilerini kacak yapmasını istiyorum.
chescommand gibi skript gibi.
Mantiken mesela chescommand da tıkladıgı zaman kacak tagına girmesi ve ya skript'de yazı yazarak Tag alması.
GroupManagar'ın groups yerine gir ve kacak adlı yetkinin orada default olucak o falsedır onu true yap oyuncu tagındaki default'u false yap sorun cozülür iyi günler

Konu İle Alakalı Olan Herkese Teşekür Ederim.
Konu Çözülmüşür!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl