DeterjanKoftesi
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 68
- Minecraft
- DeterjanKoftesi
Arkadaşlar şu zamana kadar en sevdiğim sunucular Craftoloji ve Craftoliaydı. Bilenler bilir.
Oyunun özelliklerini yazdım ;
+ Warplar , Spawn komutları kaldırılmalı + Herkes istediği yere Atıyla yada yürüyerek gitmeli + Pazardaki eşya satın alma satma azaltılmalı + Oyuncular arası takas olmalı eşya alıp verilmeli + Farklı dünyalarda farklı madenler olmalı ( serverin uzunluğu için)
+ Çok fazla görev olmalı Farklı yerlerd Yerleşkeler olmalı
+ Herhangi bir hata yapan 2. uyarıda banlanmalı +
+ hile kullanana taviz verilmemeli direk banlanmalı ve açılmamalı
+ Oyuncuları seçme olarak oyuna alınmalı , Siteden başvuruyla alınmalı yani
+Dünyalara ışınlanma spawn bölgesinden olmalı
+Oyuncular kendi yerleşkelerini kurmalı , Oralara Tren Hattı çekmeleri yol çekmeleri
Gerçekten böyle sunucu varsa beni bilgilendirin
Lütfen kendi sunucunuzun tanıtımını yapmayın. Eğer böyle bir sunucu değilse tabiki. Farklı türde sunucu çıkarsa sahtecilikten raporlarım.
[ Admin Konuyu nereye açacağımı bulamadım eğer yanlışsa taşırsan sevinirim doğruysa kalsın :) ]
Eskiden çektiğim videolar vardı örnek olsun diye atıyorum :
Oyunun özelliklerini yazdım ;
+ Warplar , Spawn komutları kaldırılmalı + Herkes istediği yere Atıyla yada yürüyerek gitmeli + Pazardaki eşya satın alma satma azaltılmalı + Oyuncular arası takas olmalı eşya alıp verilmeli + Farklı dünyalarda farklı madenler olmalı ( serverin uzunluğu için)
+ Çok fazla görev olmalı Farklı yerlerd Yerleşkeler olmalı
+ Herhangi bir hata yapan 2. uyarıda banlanmalı +
+ hile kullanana taviz verilmemeli direk banlanmalı ve açılmamalı
+ Oyuncuları seçme olarak oyuna alınmalı , Siteden başvuruyla alınmalı yani
+Dünyalara ışınlanma spawn bölgesinden olmalı
+Oyuncular kendi yerleşkelerini kurmalı , Oralara Tren Hattı çekmeleri yol çekmeleri
Gerçekten böyle sunucu varsa beni bilgilendirin
Lütfen kendi sunucunuzun tanıtımını yapmayın. Eğer böyle bir sunucu değilse tabiki. Farklı türde sunucu çıkarsa sahtecilikten raporlarım.
[ Admin Konuyu nereye açacağımı bulamadım eğer yanlışsa taşırsan sevinirim doğruysa kalsın :) ]
Eskiden çektiğim videolar vardı örnek olsun diye atıyorum :
Son düzenleme: