OynakCraft Geri DÖNÜYOR !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UcanBurger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.068
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UcanBurger

Pluginer
Elmaslar
5
Merhaba arkadaşlar, kısaca hemen kendimden bahsediyim, eskiden OynakCraft'ın kurucusu olan Ayas, yani Sowingwayim, Geçen günlerde sunucu açma kararı aldım ve sunucuyu açtım ama fakat bazı eksik şeyler var, Plugin paketi + Map

İstediğim şey şu Güzel bir bedavaya plugin paketi yapan olabilir yapmayanda olabilir ama eğer @KansızKurt gibi kişiler yaparsa paketi boş bırakmam yani Steam hesabım'da ETS 2 var DLC + OYUN 90TL almıştım onu verebilirim veya yetki karşılığındada yapanlar olabilir

Yetki karşılığında yaptırcaklar
PLUGINER
AD :
BUILDER
AD :
Mimarlarınızın 1 tane ssi :

Başvurularınızı konu altına atabilirsiniz zaten hemen ilgilenmekteyim.

@PaRS @IrfanMW , @bertek41 [DOUBLEPOST=1496058243,1496058174][/DOUBLEPOST]
Merhaba arkadaşlar, kısaca hemen kendimden bahsediyim, eskiden OynakCraft'ın kurucusu olan Ayas, yani Sowingwayim, Geçen günlerde sunucu açma kararı aldım ve sunucuyu açtım ama fakat bazı eksik şeyler var, Plugin paketi + Map

İstediğim şey şu Güzel bir bedavaya plugin paketi yapan olabilir yapmayanda olabilir ama eğer @KansızKurt gibi kişiler yaparsa paketi boş bırakmam yani Steam hesabım'da ETS 2 var DLC + OYUN 90TL almıştım onu verebilirim veya yetki karşılığındada yapanlar olabilir

Yetki karşılığında yaptırcaklar
PLUGINER
AD :
BUILDER
AD :
Mimarlarınızın 1 tane ssi :

Başvurularınızı konu altına atabilirsiniz zaten hemen ilgilenmekteyim.
Lütfen, @Hai İle Anlaşmalı Takas Yapınız , Aksi Taktir'de Dolandırıcılığa Maruz Kalırsınız.

Ad: Kaan

3 senedir build yapiyorum profesyonel build gurubm var swnizde yer almak isterim :)[DOUBLEPOST=1496068931,1496068883][/DOUBLEPOST]Ad: Kaan

3 senedir build yapiyorum profesyonel build gurubm var swnizde yer almak isterim :)

@KansızKurt eklediğin için teşekkür ederim lakin bu aralar siparişler ve işler yoğun vaktim yok yani başarılar.

Ad: Kaan

3 senedir build yapiyorum profesyonel build gurubm var swnizde yer almak isterim :)[DOUBLEPOST=1496068931,1496068883][/DOUBLEPOST]Ad: Kaan

3 senedir build yapiyorum profesyonel build gurubm var swnizde yer almak isterim :)
Skype : erdemreisking Ulaşırsanız Sizin Gibi Yetenekli Builderlerle Calışmak İsterim Iyi Forumlar....

PLUGINER
AD : Umutcan Akçay
Ne kadar pluginden anlıyorsunuz : örnek swler olarak, mc.legendarycraft.cf yi verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl