0/1.881 Reklam⭐ OYNA.SKYREACH.COM.TR ⭐Orta Seviye Emek SkyBlock - Bugün Açıldı! - /vipol - Maden, Tarım ve Eşsiz birçok sistem!

SKYREACH-TR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
revoke

Discord:

revokexd

Minecraft Sunucu Adresi
oyna.skyreach.com.tr
Sunucu Sürümü
1.20.4
Sunucu Slotu
1881
Sunucu Türü
Emek Skyblock
Zorluk Seviyesi
Orta Seviye
1.webp
2.webp
3.webp
4.webp
5.webp
6.webp
7.webp
8.webp

Konu tasarımı idieal fakat sistem tarafına baktığımda açıkçası pek bir yenilik göremedim İhale depo ve kasalar zaten piyasadaki her sunucuda olan oldukça klasik şeyler Hazır paket kullanıldığı için haritadan spawn yapısına kadar hemen hemen her detay piyasada forumda yüzlerce kez gördüğümüz düzenin birebir aynısı olmuş

Açıkçası projede özgün veya eşsiz bir çok sistem değil tek bir özel sistem göremedim Piyasada zaten birbirinin kopyası onlarca sunucu varken oyuncuya farklı bir deneyim sunacak detaylar eklemeniz daha doğru olurdu Yine de başarılar

Görseller güzel duruyor fakat onun dışında hiç bir özelliği yok gibi sunucunun, sistemier kısmında ; depo, ada görevleri, açık arttırma gibi özellikleri sıralamanız da bi garip olmuş, her sunucunun temel özellikleri çünkü, herhangi bir yenilik göremiyoruz ayrıca sunucuya sadece tek 1.20.4 sürümüyle giriş yapılabilmesi çok dezavantajlı olmuş, üstüne gördüğümüz kadarıyla hiç reklam yapılmadan tek seferde direkt açılışını duyduk, aktiflik olacağını da sanmıyorum, yine de başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl