Sol Reklam

[ oyna.MistikOyuncu.com ] - [Java & Bedrock] - Survival 1.20.1 Tabanlı - Çiftçi - Günlük Etkinlikler - Düzenli Ekonomi - Zorlu Mücadele

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MistikOyuncu

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Puanlar
2.020
Yer
Türkiye
Minecraft
MistikOyuncu
lOserZ5.png
vadMesm.png
72x7o7M.png
11WL2EM.png
rFjcKab.png
Olo1hV7.png
0jOWEOn.png
puDhQ5S.png
XqyHoXq.png

KOPYALANABİLİR SUNUCU ADRESLERİ
mc.mistikoyuncu.com
oyna.mistikoyuncu.com
play.mistikoyuncu.com

WEBSITE ADRESİ
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

SUNUCU SÜRÜMÜ
1.16x
ile 1.20.1x sürümleri arasındaki bütün sürümler ile giriş yapabilirsiniz.

minecraft survival server
minecraft survival sunucusu
minecraft survival
survival sunucusu
survival server
survival sunucu
survival sunucular
survival server
survival serverler

Son düzenleme:
Konu tasarımı, sistemleri ve içeriği güzel olan bir sunucu.

Lobi haritası ve konu tasarımı gayet hoş görünüyor, vakit bulduğumda sunucuyu da inceleyeceğim. Elinize sağlık.

Harita güzel beğendim, çekimlerde hoş fakat konu tasarımında sistemler kısmına bakarken anlamadığım bir özellik oldu 'özel ekonomi' ne oluyor normal bir ekonomiden farkı nedir?

özel ekonomi derken neyi kastetdiniz anlamadım onun dışında konu tasarımı ve haritalar gayet güzel başarılı

özel ekonomi derken neyi kastetdiniz anlamadım onun dışında konu tasarımı ve haritalar gayet güzel başarılı
Aklıma bir şey gelmemişti öylesine yazayım dedim, yakında konu tasarımı güncellenecek zaten.

Konu Tasarımı Güzel Hoş Olmuş Sistemlerde İdare Eder Başarılar !

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler umarım iyi yerlere gelirsiniz, başarılar!

Sunucunun Skyblock modunu denemek için girdim bugün. Sunucu içerisinde bir ekip tarafından girdikten bir kaç dakika sonra saçma şekilde laf yedim. Kurucu uyardığını ve bir dahakinne mute atacağını söyledi. Daha sonrasında bu mesajı yazmadan 5 dakika önce yine bir olay oldu ve arkadaş hala aynnı tavrı sergiledi kurucu ise bana susmamı söyledi. Toxic üyesi çok katlanamayan varsa oynamasını pek önerebileceğim bir sunucu değil
1699369078690.png

1699369086818.png

1699369103790.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Survival yeni sezon geçidli

Sunucuyu uzun süredir oynamaktayım.

Size sunucu hakkında bazı deneyimlerimi aktarmaktayım;
Sunucuya giriş yaptığınızda lobide karşınıza 3+1 adet oyun modu karşılıyor (1 adet etkinlik modu) Survival , skyblock,town modlarından survival hoşuma gitti aldığınız özel üyelikler sadece o oyun modunu etkiliyor ve lobide etki etmemekte.
Sunucu aktif olarak gücelleme ve yenilik almakta etkinlikler fazla oluyor discord'u aktif olarak kullanıyorlar.Ek olarak hızlı yanıt alabiliyorsunuz.
Eğer saydığım oyun modlarını seviyorsanız oynanılabilir sunucu, konu tasarımı güzel,ekonomisi güzel p2w değil.

Haritalarınızı beğendim sistemlerinizde güzel logo biraz tanıdık geliyor bir yerde sarı versiyonunu görmüştüm başarılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı