⚔️ oyna.Mineproxima.com ⚔️ | SKYBLOCK Sunucusu açıldı! | Açık Beta v0.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördüğünüz hangi sunucu eklenti paketlerini kendisi yapıyor? Ya bir takıma özel yaptırır yada hazır birisinden alır geçer gelen yorumlar baya boş olmuş. Harita işlerinden çok anlamam ama sistemler güzel, kolay gelsin.
Bu nasıl savunma? Hazır paket üstüne inşa edilmesi var, hazır paketteki şeylerin sunucuya entegre edilmesi var. Hazır paketler bir araçtır amaç değil. Paketi hazır alıp sunucuyu kurarsan bir sorun olması durumunda nerede ne yapacağını hangi eklentinin ne işe yaradığını bilemezsin. Bu yorumunuzu tekrar düşünün isterseniz.

Son düzenleme:
Bu nasıl savunma? Hazır paket üstüne inşa edilmesi var, hazır paketteki şeylerin sunucuya entegre edilmesi var. Hazır paketler bir araçtır amaç değil. Paketi hazır alıp sunucuyu kurarsan bir sorun olması durumunda nerede ne yapacağını hangi eklentinin ne işe yaradığını bilemezsin. Bu yorumunuzu tekrar düşünün isterseniz.
her ekibi türk ekipleriyle kapıştırma dostum adamlar paketi yaptıysa desteği de sonuna kadar veriyor özel paket alan var yığınla türk ekiplerden destek verenler ise sayılı sence hangisi daha mantıklı ayrıca benim yaptığım savunma değil görüştür.

Forumdan banner reklamı da almanıza rağmen neden 0 aktif çektiğinizi anlayamadım. Oysaki güzel bir sunucu, umarım hak ettiğiniz yerle gelirsiniz.

Merhaba;

Bizde Hyronic Skyblock alt yapısını kullanmaktayız ve bu yapı gerçekten hatalarla dolu ve çözümlemesi aşırı zor kısacası işin içinden çıkması gerçekten güç ne yazık ki piyasa da istenileni yapacak pek yazılımcı bulunmuyor olanda ücret bakımından biraz fazla Hyronic altyapısını düzenledik ve çok yorucu oldu arkadaşımızıda tebrik ediyorum bu alt yapıyı oynanabilir hale getirmek gerçekten zor elinize sağlık

Forumdan banner reklamı da almanıza rağmen neden 0 aktif çektiğinizi anlayamadım. Oysaki güzel bir sunucu, umarım hak ettiğiniz yerle gelirsiniz.
Askerden yeni döndüm bu süre zarfında sunucuyla ilgilenemedim, yeni oyuncuların elinden daha fazla tutmak için çalışmalara başladım, yeni gelen oyuncular çok güzel dönüşler sağlamış ve sağlamaya devam ediyor, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba;

Bizde Hyronic Skyblock alt yapısını kullanmaktayız ve bu yapı gerçekten hatalarla dolu ve çözümlemesi aşırı zor kısacası işin içinden çıkması gerçekten güç ne yazık ki piyasa da istenileni yapacak pek yazılımcı bulunmuyor olanda ücret bakımından biraz fazla Hyronic altyapısını düzenledik ve çok yorucu oldu arkadaşımızıda tebrik ediyorum bu alt yapıyı oynanabilir hale getirmek gerçekten zor elinize sağlık
Kesinlikle katılıyorum, yorumun için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl