Sol Reklam

oyna.craftminer.network /1.19 Tabanlı / Süreli Claim Sistemi / Yeni Cevherler ve Eşyalar / +240 Görev / Klan Savaşları / Askeri Rütbe Sistemi dahası+

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

salim159

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Puanlar
13.260

Discord:

sealdex

CRAFTMINER SURVIVAL

TANITIM VİDEOSU

YÜKSEK SÜRÜMDE OLMAMIZA RAĞMEN

PERFORMANS KALİTEMİZİ GÖSTEREN CHUNK KALİTE VİDEOSU

Biz Kimiz?

CRAFTMINER birçok sunucu türünde tecrübesi olan BungeeCord sunucuların açılmasına yardımcı olan büyük bir ekiptir.

Sunucu geliştirme kadrosunda yılların tecrübesiyle çalışan ekip arkadaşlarımız bulunmaktadır.

Sunucu Bilgileri

64 GB DDR4 RAM

RYZEN 5 5600X

LOKOSYON: TÜRKİYE,İSTANBUL

OYUN MODU: SURVİVAL

taban sürüm: 1.19

girebilir sürümler : 1.16/1.17/1.18/1.19/1.20!

ip: oyna.craftminer.network

SUNUCU ÖZELLİKLERİ

1) sunucumuzda Askeri Rütbe sistemi bulunmaktadır.

Bu Rütbelere ulaştığınızda Oyun parası, Kit hakları ve ekstra Yükseltme olarak Sethome hakkı, yeni komutlara imkan tanırız.

Rütbeler oyun parasıyla atlanmaz!

Rütbeler Görev tamamla kazan mantığı ile çalışmaktadır.

2) Sunucu Marketimizde +500 Eşya bulunmaktadır

Oyun ekonomisine canlılık katacağını düşündüğümüz için her türlü yapıdan farklılık getirdik

3) Görev sistemimizde +240 görev bulunmaktadır.

Görevleri tamamladığınızda YıldızPuan kazanırsınız.

4) Adaletli ve Güven içinde oynayın Sunucumuz Oyuncularımıza değer vermektedir VIP olmayan bir Üyemiz oynayıp Sunucu Marketinden Oyun parasıyla Spawner alabilmektedir veya Kit kilitlerini açabilmektedir.

( Kit kilitleri Her Rütbe atlandığında açılır.)

5) YILLARIN TECRÜBESİ

RÜTBELER

arkadaşlar 14 adet rütbemiz vardır.

Rütbe sistemimiz askeri sistemdir.

Her Rütbe'nin Kiti vardır.

Mareşal rank olup VIP ile birebir set alabilirsiniz.

1 lira para vermeden emeğiyle mareşal olup P4 NETHERİT SET alanlar var.

GÖRSEL ÖZELLİKLER VE HARİTALAR
map1.png

map2.png

map3.png

map4.png

map5.png

Bu konu tasarımını en son 2010lu yıllarda görüyorduk sanırım

Konu tasarımının geliştirilmesi gerekiyor

Konu Tasarımına Bakınca Kendimi 2010 Yıllarına Işınlıyorum Resmen Başarılar :D

inşallah sunucu korumlarıda 2010'dan kalma değildir başarılar diliyorum sunucuyu büyültmeniz dileğimle.

sunucuya gırıs yapılamıyor baglantı kesılıyo

Konu tasarımınız geliştirile bilir.Başarılar dilerim.

Hocam "eşsiz" olarak adlandırdığınız kasa animasyonundan daha iyileri var. Konu tasarımı hakkında konuşmak dahi istemiyorum.

Konu'nun güncellenmesi gerekmektedir. Askeri rütbe diyorsunuz askeri rütbeler yok, /rütbe menüsü dahi açılmıyor. Kitlere bakayım dedim /kit yazdım bu menü'yü en son 2019'da görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam ayırca /profil menüsüne tp isteklerini, mesaj isteklerini, scoreboard'ı aktif/deaktif yapabilmemiz için seçenekler koymuşsunuz ama yetkimiz yok :D? kısacası konuyla sunucunun uzaktan yakından bir alakası bile yoktur konuda 1.16 girişler açıktır denmektedir ama minimum 1.17 girişleri aktiftir yılların deneyimi denmektedir ben burada büyük bir acemilik görmekteyim 2021 senesinde 15 yaşındayken ilk sunucu açtım ben bile böyle bir sunucu yapmadım. başarılar (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı