OYNA.CİFTLİKCRAFT.COM - Türkiye'nin en kaliteli hayatta kalma sunucusu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tokaci

Çiftlik Craft
Elmaslar
2
Minecraft
Luferne

Discord:

Luferne#2201

ciftlikcraft-reklam.jpg

KOPYALANABİLİR SUNUCU ADRESİ
OYNA.CIFTLIKCRAFT.COM

Sunucumuza internet sitemizden kayıt olduktan sonra
1.13.2 ile 1.15 sürümleri arasındaki bütün sürümler ile giriş yapabilirsiniz​
GENEL
  • Güvenli ticaret yapmak artık daha kolay /takas
  • $3000 karşılığı kendine özel warp oluşturabilirsin.
  • Köyünü oluştur ve eğlenceye başla /köy
  • İçi gizem dolu kasalar seni bekliyor :)
  • Görevler ve başarılar.
  • Eğlence sistemleri
  • Minecraft haritasını canlı şekilde görebilme
  • Çılgın ve güçlü demirci eşyaları, fakat bunları almak kolay değil..
  • Çok daha fazlası...

GÜNCELLEMELER

16.01.2020 saat 00:58
Çiftlik Craft - Timeout
Hepinize merhaba değerli oyuncularımız, kötü internet bağlantılarına sahip kullanıcılarımız sunucuya girişlerinde Timeout hatası alıyorlardı. Bu sorunu başarılı şekilde çözdük eğer hala bu sorunu yaşayan varsa Discord sunucumuzdan talep oluşturarak yardım alabilir.

17.01.2020 saat 15:37
Çiftlik Craft - Harita

Merhaba değerli oyuncularımız, yoğun istek üzerine sunucumuzda kullanabileceğiniz canlı harita sistemini aktif ettik !

Özellikler;
Oyuncuların kafalarını görme.
Haritaları 3D-2D canlı şekilde görebilme.
Sahiplenilmiş bölgeleri görebilme.

harita.png

Son düzenleme:
Merhaba,
Forum kuralları gereği minimum 10 adet mesaja sahip olmanız gereklidir. Aksi taktirde konu arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum. İyi forumlar dilerim.

Sistemler hakkında bilgi vermelisiniz
Mapler daha ayrıntılı çekile bilirdi
Konu tasarımda biz kimiz filan hiç okıyamıyor ve görmede sıkıntı çeken arkadşalar hiç ve hiç okuyamaz !
Başarılar.

Konu tasarımında yazı boyutları küçük kalmış ve sistemler bölümü eklememişsiniz. Biraz daha ayrıntılı düzenlenmiş bir tasarım koyarsanız sizin için daha iyi olur.

Sunucu Güzel benziyor ve konu tasarımdakı font lar gözukmuyor ve yazı boyutu daha kucuk

BU tasarım benim , nasıl ulaştınız ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu tasarımımı izin'siz almışsınız ve berbat şekilde editlemişsiniz bana söyleseydiniz size ücretsiz tasarım bile yapardım lütfen tasarımımı kullanmayın

BU tasarım benim , nasıl ulaştınız ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu tasarımımı izin'siz almışsınız ve berbat şekilde editlemişsiniz bana söyleseydiniz size ücretsiz tasarım bile yapardım lütfen tasarımımı kullanmayın
sizinse imza atmanız tavsıye ederım genelde full imza oluyor bir yerlerde görünmeyen

İmza atmıyorum güveniyorum artık güven yok koskoca yazağım tasarımlarda
Dostum böyle durumlarda herangibi kanıt gerekir discord sunucunuz varsa oraya önceden attıysanız söylıyın uyarın eğer uyarıyı ciddiye almıyorsa orasını bilmem

Dostum böyle durumlarda herangibi kanıt gerekir discord sunucunuz varsa oraya önceden attıysanız söylıyın uyarın eğer uyarıyı ciddiye almıyorsa orasını bilmem
Bu , tasarımı forum'da paylaştım benim ilk tasarımım zaten psd felan herşeyi bende

Kanıt zaten var adam 2 hafta önce paylaşmıştı tasarımı mc-tr de

Kanıt zaten var adam 2 hafta önce paylaşmıştı tasarımı mc-tr de
Millet sunucu sahibinin , bir suçu yok bi sahtekar tasarımı 10 tl karşılığı satmış yani haberleri yok.

Sunucu sadece sürüm olarak farklı pek bi yorum yapamayacağım o yüzden.Ama tasarımcı arkadaşa bir önerim var.Türkçe font kullanmaya özen göster.Sans sherif kullanıyorsun belli ki, zaten onların bold versiyonları böyle oluyor.Türkçe bulmaya çalışırsan iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl