oyna.aksucraft.com l 1.8'in en iyi survival sunucusu l %100 Has Survival l Ah nerde o eski survival diyenler için l Emek Survival l İlgili Yetkililer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AksuCraft

oyna.aksucraft.com
Elmaslar
63
KOPYALANABİLİR ADRESLER:
oyna.aksucraft.com
play.aksucraftcom
mc.aksucraft.com

1580575114366.png

1580578648329.png

1580578666384.png

1580578681788.png

1580578702389.png

1580578721469.png

Son düzenleme:
Haritalar başlangıca göre idare eder.
Özellikleri biraz daha anlatabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde bu sunucuya uğramıştım ki gayet ilgili bir yetkili kadrosu var ve sunucuları da oldukça güzel olmuş. Başarılar dilerim :))

Güzel sistemleriniz var. Marketi ve haritalarınızı geliştirmelisiniz.

Yetkililer ilgisiz, yetkililer oyuncu ayrımı yapıyor, sistemler yetersiz adaletsizlik çok fazla. Ve bunları yaşamam için 5 gün yetti.

Yetkililer ilgisiz, yetkililer oyuncu ayrımı yapıyor, sistemler yetersiz adaletsizlik çok fazla. Ve bunları yaşamam için 5 gün yetti.
Yalanlarınız ne kadar güzel
Survival açılalı 5 gün bile olmadı daha

Yalanlarınız ne kadar güzel
Survival açılalı 5 gün bile olmadı daha
Survival değil tüm sunucularınızı söylüyorum gerek opskyblock olsun gerek emekskyblock gerek survival survival 1 gün içerisinde o kadar çok haksızlık gördümki oyundan bezdirdi beni. Xray kullananlar desen ayrı yetkili oyuncu ayrımı yaparak spawner veriyor daha niceleri...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca DomoOffical Ve ProLeodRS trollüyerek wither ve ejderha spawnlıyor tonlarda xp kaybettim.

Son düzenleme:
Emek survival ile arasında çok fark var gibi, başarılar.

Merhaba, sunucu tanıtım konunuzdaki gelişmiş sunucu bilgileri eksiktir. Bu eksikliği 24 saat içerisinde tamamlamanız gereklidir. Aksi durumda konunuz arşive taşınacaktır.

Sizi farklı kılan nedir? Bu soruya cevap konunuzda yer alsa çok güzel olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl