Skript Paylaşımı -- Oylama Skripti --

Skript İşine Yaradımı

• Evet Yaradı -- Yaradıysa Ne Mutlu Bana

Oy: 1 33,3%
  • Hayır Yaramadı -- Nedeni Yoruma Yazın ...

Oy: 2 66,7%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GoldPuffle274

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhaba Arkadaşlar Ben Hasan Ve Bugün Sizlere Minecraft'da Serverinize Yüklemeniz İçin Oylama Skripti Yazdım . Evet Arkadaşlar Kodumuza Geçelim Ve Bu Skripti İndirmeyi Göstericem

KOD ;
options:
P: &2[&aOylama&2]

command /oyla <integer> <text>:
permission: skript.op
usage: &b/oyla &3<&bSure&3> <&bKonu&3>
trigger:
set {yes} to 0
set {no} to 0
loop all players:
set {oyla.%loop-player%} to false
broadcast "{@P} &c%player% &8adli oyuncu oylama baslatti"
broadcast "&6&l[&eSoru&6&l]: &b%arg-2%"
broadcast "{@P} &7&lKabul etmek icin, &a&l/evet&7 , reddetmek icin &c&l/hayir &7&lyaziniz."
broadcast "&3&l[&b&lZaman&3&l] &7&lOylamanin bitmesine kalan sure &2&l%arg-1%&7&l saniye"
set {OylamaBitis} to true
loop arg-1 times:
wait 1 second
broadcast "{@P} &6&lOylama tamamlandi"
broadcast "{@P} &a&lEvet&7 sayisi &6&l%{yes}%"
broadcast "{@P} &c&lHayir&7 sayisi &6&l%{no}%"
set {OylamaBitis} to false

Evet Arkadaşlar Kodumuz Yukarıda Şimdi Bunu Nasıl Servere Gönderirim Sorusunun Cevabı ;

Skript Pluginini İndirme Link -->
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu Linkden İndirin Ve Sonra Servernizin Dosyalarından Plugins Adlı Dosyanın İçine Bırakın
Sonra Serveri Başlatın Pluginler Yüklendikden Sonra Console'dan Bakın Sonra Oraya stop yazın
Sonra Plugins Adlı Dosyaya Girin Skript Diye Dosya Olacak Ona Girin Ve İçinde Bir Tane Daha Skript Olacak Ona Girin Yeni Metin Belgesi Oluşturun Kodu Yapıştırın Metin B. İçine Yapıştırın Sonra Sol Üstede Dosya Diye Seçenek Var Ona Tıklayın Orda Farklı Kaydet Var Ona Tıkladıkdan Sonra Orda Dosya Adı Var Ona Tıklayın İsmini Sallaya Bilirsiniz Ben Oylama Yaptım Yaptığımız İsmin Yanına Şöyle Bir Şey Eklicez Dosyanın Adı oylama.sk Evet Dosyanın Adını Böyle Yapmak Zorundayız Yoksa Okumaz Ve Skript Çalışmaz Bide Onun Altında Kayıt Türü Var Onu Tüm Dosyalar Yapın Kaydetin ve serverinizde deneyin Ben Denedim Oldu

Okuduğunuz İçin Teşekkürler !

NOT : Diğer Srkriptin Metnin Kopyaladım Skript Kodu Değiştirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl