Çözüldü Oy verme problem [Nuvotifier & GAListener]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolgatnkr2

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
tolgatnkr

Discord:

Tolga

Selam. Skyblock sunucumun içine bu iki plugini kurup yeniden başlattım daha sonra votifier dosyasına girip hostu (0.0.0.0) portu (8192) ve public keyi alıp siteye ekledim.
Daha sonra sunucuyu tekrar başlatıp oy verdim. Fakat hiçbir şekilde ne ödül geldi ne de oy mesajı. Acaba GAListener de yapmam gereken değişiklikler mi var ? Paper kullanıyorum ve konsolda hiçbir şekilde hata mesajı yok nasıl çözebiliriz acaba ?

( Şuan sadece skyblock sunucu var bu iki plugini onun içine kurdum )

Son düzenleme:
Selam. Skyblock sunucumun içine bu iki plugini kurup yeniden başlattım daha sonra votifier dosyasına girip hostu (0.0.0.0) portu (8192) ve public keyi alıp siteye ekledim.
Daha sonra sunucuyu tekrar başlatıp oy verdim. Fakat hiçbir şekilde ne ödül geldi ne de oy mesajı. Acaba GAListener de yapmam gereken değişiklikler mi var ? Paper kullanıyorum ve konsolda hiçbir şekilde hata mesajı yok nasıl çözebiliriz acaba ?

( Şuan sadece skyblock sunucu var bu iki plugini onun içine kurdum )
Normal Votifier pluginini kullan.

Host kısmına tamamen kendi makinenin adresini girmeyi deneyebilirsin. Bu sorununu çözmezse tokeni doğru yazıp yazmadığından; config dosyasını doğru yapılandırdığından emin ol. Ve eklentiler açılırken veya çalışırken bir hata mesajı çıkıyor mu? Votifier eklentisini kullanmamanın bir sebebi var mı? Eğer yok ise onu da deneyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl