Çözüldü Oy verene otomatik olarak vote kasası anahtarı nasıl veririm?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lowinta

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Lowinta

Discord:

lowinta#1000

Sunucumda vote sistemi kurmak istiyorum.

Birisi sunucuma oy verdiğinde direk;
/cc give p Vote 1 username
Şeklinde o kişiye vote kasası vermeyi nasıl ayarlayabilirim?

Minecraft MP'ye sunucumu ekledim, Votifier pluginini sunucum ile oraya eşledim. Daha sonra deneme amaçlı kendi sunucuma oy verdim ve oy verdiğimde sunucuda aktiftim. Fakat bana anahtar gelmedi, çünkü anahtarı vericek mesajı nasıl yazıcağımı falan bulamadım detaylı destek lütfen.

GAListener plugini ile yaparsınız oylama yapıldığı zaman votifierden veri alarak oyuncuya ödül verir. Böylece oy kullanan oyuncularınızı sürekli kullanmaları için ödüllendirmiş olursunuz

Nuvotifier ile VotingPlugin kullanarak yapabilirsin.

Sunucumda vote sistemi kurmak istiyorum.

Birisi sunucuma oy verdiğinde direk;
/cc give p Vote 1 username
Şeklinde o kişiye vote kasası vermeyi nasıl ayarlayabilirim?

Minecraft MP'ye sunucumu ekledim, Votifier pluginini sunucum ile oraya eşledim. Daha sonra deneme amaçlı kendi sunucuma oy verdim ve oy verdiğimde sunucuda aktiftim. Fakat bana anahtar gelmedi, çünkü anahtarı vericek mesajı nasıl yazıcağımı falan bulamadım detaylı destek lütfen.
Arkadaşların önerdiğini pluginleri nasıl ayarlanacağını veya plugin hata verirse mesajlarımıza cevapla olarak dönersen yardımcı oluruz.​

Arkadaşların önerdiğini pluginleri nasıl ayarlanacağını veya plugin hata verirse mesajlarımıza cevapla olarak dönersen yardımcı oluruz.​
o pluginleri nasıl kullanıcağımı bilmiyorum türkçe kaynak bulamadım anlatma imkanın varmı

o pluginleri nasıl kullanıcağımı bilmiyorum türkçe kaynak bulamadım anlatma imkanın varmı
Pluginleri yüklediğinde dosyaları açsan zaten anlayacaksın, yapamazsan discord dm at yardımcı olurum.
( ark kapalı dm at )​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl