Sol Reklam
Sağ Reklam

Outlast Serisinin Üçüncü Oyunu Çıkarılacak

lildmr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor

Discord:

ozanlands#7777

Katılım
6 Eylül 2018
Mesajlar
602
Elmaslar
677
Puanlar
8.160
Yaş
24
Minecraft
dayioglu
69BC0CDE-A8F3-403F-B75D-61A7FD56925A.jpeg


Outlast Serisinin Üçüncü Oyunu Çıkıyor
Korkmaya hazırlanın!
Merhaba değerli Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlere Outlast serisini ve yeni çıkacak olan oyununu tanıtacağım. Aramızda Outlast oyununu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum, şahsen ben çocukluğumda oynayamıyordum ama YouTube üzerinde birçok videosunu izliyordum. İzlemesi çok zevkliydi, sonradan oyunu indirince daha da çok zevk almaya başladım ve ilk oyunu bitirdikten sonra hemen ikinci oyunu indirmeye başladım. İlk oyun gerek hikayesi ve gerek modellemesiyle beni benden aldı diyebilirim fakat ikinci oyun ilk oyuna nazaran biraz daha zayıflı diyebilirim, üçüncü oyun uzun bir süre çıkmadı bu herhalde oyunun gerçekten güzel olacağı anlamına geliyor. GTA VI gibi uzun bir süre çıkmayan oyun çıkar çıkmaz bir rekora imza atabilir, birçok oyun sever bu oyunu indirmek için pusu kuracak diyebiliriz, oyunun hikaye temalı olması bekleniyor. Hastane de ana hikayenin geçmesi en büyük ihtimal ve benzerlik olarak ilk oyunu andıracağını düşünüyoruz, bu oyunda aynı zamanda dış dünya da olabileceği düşünülüyor, açık dünya oyunu olsa ne kadar zevkli olurdu değil mi?

2CEC8391-1805-439A-958B-4E4BC2ACF5BE.jpeg


Outlast Oyunu Hakkında

Değerli Minecraft Türkiye okurları, konumun bu kısımında tüm Outlast oyun serisi hakkında kısa bir bilgilendirme yapacağım. Çoğumuz küçükken bu oyunu oynadık fakat hikayesini ve oyunun küçük sırlarını bilmiyoruz. Üçüncü oyuna başlamadan önce kesinlikle ilk iki oyunu iyice kavramamız gerekiyor, eğer ilk iki oyunu iyice kavrayamazsak son oyundan fazla bir şey anlayabileceğimizi düşünmüyorum. Outlast serisinin ilk oyunundan başlarsak oyun bir akıl hastanesinde gerçekleşiyor ve ana karakterimiz bu akıl hastanesinde macerasını yaşıyor. Oyunda peşimizde olan birçok tür var bu türlerin en çok merak edileni şişko olan. Oyunun bu karakteri artık bize İllallah ettiriyor desek yeridir, her bölümde bir delikten çıkan bu karakter peşimizi uzun süre bırakmıyor. Oyunun amacı bilgi toplamak için girdiğimiz akıl hastanesinden sağ bir şekilde kurtulup topladığımız bilgileri kamuoyuyla paylaşmaktır, tabii bu yolda karşımıza birçok engel çıkıyor ve başarıya ulaşmamız için o engelleri tek tek geçmeliyiz. Oyunda bizi aydınlatan ve neredeyse oyunun en önemli materyali olan bir kamera var. Kamera piller ile çalışıyor ve piller hastanede rastgele yerlerde bulunuyor eğer pil bulamazsak karanlıkta kalırız ve neredeyse hiçbir şey göremeyiz. Serinin ikinci oyununda, aynı akıl hastanesine giden ekip gibi araştırmaya giden bir insanız yanımızda iş arkadaşımız var ve helikopterin içerisindeyiz, helikopter arıza yapıyor ve yere düşüyor, biz de şaşırıyoruz ve oradan kurtulmaya çalışıyoruz, tabi en önemli olan iş arkadaşımızı bulmak.

Serinin Son Oyunu Hakkında
Bizi ne tür yenilikler bekliyor?
Değerli Minecraft Türkiye okurları, konumun bu kısımında serinin üçüncü oyunu olan Outlast Trials hakkında konuşacağım. Serinin ilk iki oyunu beklentileri karşılayınca ve yüksek bir satış sayısı yakalayınca seriye bir oyun daha ekleme kararı alan Red Label Games, Outlast Trials için kolları sıvadı, oyunda bizi bekleyen en büyük yenilik ise oyunun çoklu oyunculu modda oynanması olacak, serinin ikinci oyununda beklenen bu özellik getirilememişti fakat üçüncü oyunda kesin olacak, bekleyen diğer bir özellik ise oyunun CO-OP türde olması ve stratejik bir oyun olması. Kesin olmamakla beraber aldığımız diğer bir duyum ise oyunun açık dünya olabileceğidir. Konumun sonuna geldim umarım beğenmişsinizdir.

 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Ah ah bu oyunun ilkini kaç sene önce bitirmiştim ve 2.'side en az 1'i kadar güzeldi. 3. oyunu için oldukça sabırsızlanıyorum. Kalemine sağlık! <3
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı