Çözüldü /otosat pluginini yaptım fakat kırınca para geliyor chestten veya başka biryerden aldımmı para gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sertac0815

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
on break 21 or 56 or 14 or 15 or 129: if {kaktus.%player%} is true: if player has {@kaktusadet} cactus: remove {@kaktusadet} cactus from player send " {@Prefix} &c{@kaktusadet} &7Kaktus Esyasini &c{@kaktusfiyat} TL &7Karsiliginda sattin!" to player execute console command "/eco give %player {@kaktusfiyat}" stop

gibi bir skriptte on break 21 or 56 or 14 or 15 or 129: yerini naparsam kırınca değilde elime aldığımda dönüşür ?

Şuanda skriptte yazdığın şey: 21, 56, 14, 15 veya 129 kodlu blokları kırdığında eğer oyuncu belirlediğin kadar kaktüse sahipse kaktüsü satar, o kadar kaktüsü envanterinden kaldırır, oyuncuya parayı verir ve satıldığını belirten yazı gönderir.
Eline aldığında direk dönüştürebilecek şekilde skript ayarlanır mı? Bilmiyorum fakat şunu yapabilirsin: "On left click of cactus" yani kaktüse sol tıklayınca, bu eventi eklediğin zaman (on break yerine) insanlar eğer belirtilen sayı kadar kaktüse sahip ise, kaktüsü satacaktır.

Şuanda skriptte yazdığın şey: 21, 56, 14, 15 veya 129 kodlu blokları kırdığında eğer oyuncu belirlediğin kadar kaktüse sahipse kaktüsü satar, o kadar kaktüsü envanterinden kaldırır, oyuncuya parayı verir ve satıldığını belirten yazı gönderir.
Eline aldığında direk dönüştürebilecek şekilde skript ayarlanır mı? Bilmiyorum fakat şunu yapabilirsin: "On left click of cactus" yani kaktüse sol tıklayınca, bu eventi eklediğin zaman (on break yerine) insanlar eğer belirtilen sayı kadar kaktüse sahip ise, kaktüsü satacaktır.
Peki Every 1 second: yapsak her saniye envanterdeki satar ?

Peki Every 1 second: yapsak her saniye envanterdeki satar ?
Çok lag yapar, hiç böyle bir şeye bulaşmanı önermem.
Benim önerim hem on break hem de on left click eventlerinin ikisini de kullanman olacaktır.

Çok lag yapar, hiç böyle bir şeye bulaşmanı önermem.
Benim önerim hem on break hem de on left click eventlerinin ikisini de kullanman olacaktır.
Aslında lagdan sıkıntım yok tps yi düşürürmü ?

on pick up: eventini kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl