Tanıtım Otosat Plugini - (Alpha) [İlk Pluginim]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _OnePage_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_OnePage_

Cehennem Yükleniyor - %89
Elmaslar
835
Minecraft
_OnePage_

Discord:

OnePage#1881

Plugin Uyumlu Sürümler
Spigot 1.8

Tanıtım Videosu

Komutlar:
/otosat #Otosat açıp kapatma menüsü açar
/otosat-config #Configi bizim ayarladıgımız şekilde ayarlar
/reload-config #Configi Kaydeder

Gerekli Permissionlar:
Kod:
otosat.yetkili

Alt Not:Video Kalitesi İçin Üzgünüm Fakat İnternetim Kötü
link koymayı unutmuşum buyrun:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Gayet Başarlı Bir Plugin Denemek Lazım :)

Efektli olması güzel fakat sunucuda küçük bir farklılık için plugin kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Fakat siz bunu daha geliştirirseniz skriptin önüne geçebilir.

Efektli olması güzel fakat sunucuda küçük bir farklılık için plugin kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Fakat siz bunu daha geliştirirseniz skriptin önüne geçebilir.
zaten istenirse geliştiricegim

Ellerine sağlık daha fazla sürüm seçeneği eklersen daha hoş olur :)​

bukkit 1.8 ile uyumlu yapmışdım başdan fakat spigotda denedigim,kodladıgım için sunucumu bukkit yapınca 30 40 hata aldım
ve spigotun başka sürümlerinide eklemeyi deniyecegim

Skript yerine eklenti halinin yapılması çok daha mantıklı olmuş ki bunu da bizlerle ücretsiz olarak da paylaşmanız kral hareket olmuş :<3: ?

Skript yerine eklenti halinin yapılması çok daha mantıklı olmuş ki bunu da bizlerle ücretsiz olarak da paylaşmanız kral hareket olmuş :<3: ?
paralı olarak paylaşmam saçma olurdu dedigim gibi ilk pluginim plugin kodlamaya 1 2 gün önce başladım. bazı sorunları olabilir fakat ben denedigimde bir hatayla karşılaşmadım.

paralı olarak paylaşmam saçma olurdu dedigim gibi ilk pluginim plugin kodlamaya 1 2 gün önce başladım. bazı sorunları olabilir fakat ben denedigimde bir hatayla karşılaşmadım.

1-2 gün önce mi? Gerçekten yeni başlayan birisine göre hiç fena olmayacak şeyler yapıyorsun ki helal olsun. Zaten ücretli olması da garip olurdu.

Tanıtım videosu iyi olmuş fakat sürüm konusundan geliştirilmesi gerek.
ama yinede ilk deneyime göre mükemmel

sürüm konusunda çok üzgünüm. çıkarttıgımda 5 6 sürüm bekliyordum fakat hatalar aldıgım için silmek zorunda kaldım.

Keşke bende bir plugin yapmayı bilseydim :(

yani java ögrendikden sonra pek o kadarda zor değil başlarda fakat ileride zorlaşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl