Skript Paylaşımı OTOMUTE | SKRİPT GELİŞMİŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışmaz, if message is "{@reklam}" şeklinde yapıldığı için sadece batihost veya keyubu yazdığında susturur, xxxnetwork.batihost.com yazsam susturmaz, xxxnetwork.keyubu.com yazsam susturmaz, kalınlaştırdığım "is" kısmını "contains" olarak değiştirirsen "mesaj "{@reklam}" içeriyorsa" mantığına dönüşür ve daha güzel çalışır, ancak bu sefer de birisi "keyubu çok güzel ya" yazarsa yine susturulur, kısacası otomatik mute pişmanlıktır arkadaşlar.

Çalışmaz, if message is "{@reklam}" şeklinde yapıldığı için sadece batihost veya keyubu yazdığında susturur, xxxnetwork.batihost.com yazsam susturmaz, xxxnetwork.keyubu.com yazsam susturmaz, kalınlaştırdığım "is" kısmını "contains" olarak değiştirirsen "mesaj "{@reklam}" içeriyorsa" mantığına dönüşür ve daha güzel çalışır, ancak bu sefer de birisi "keyubu çok güzel ya" yazarsa yine susturulur, kısacası otomatik mute pişmanlıktır arkadaşlar.
dostum öyle yaptım ama olmuyor oyuncu kufur etıgıgnde eger orda 0c varsa k{0c}um kısmı var kufurde o yuzden mute yer onu ıcın ıs kullanıyoruz gelısmıs halını tanıcam

dostum söyle bırsey yapsam iyi olrumu eger oyucnu keyubu cok guzel yazdııgnda ona dıycek yazdııgnız sohbete reklam içreiyor bırdaha olmasın yıne derse mute atıcak ? söylersen sevnırım

dostum öyle yaptım ama olmuyor oyuncu kufur etıgıgnde eger orda 0c varsa k{0c}um kısmı var kufurde o yuzden mute yer onu ıcın ıs kullanıyoruz gelısmıs halını tanıcam
is kullanırsan ve yasaklı kelimeler kısmına "onun bunun çocuğu" yazarsan ve oyuncu sohbette "naber lan onun bunun çocuğu" yazarsa susturulmaz, IS yaparsan SADECE "onun bunun çocuğu" yazması gerekir, yani is ile otomute olmaz...

dostum söyle bırsey yapsam iyi olrumu eger oyucnu keyubu cok guzel yazdııgnda ona dıycek yazdııgnız sohbete reklam içreiyor bırdaha olmasın yıne derse mute atıcak ? söylersen sevnırım
Şu şekil yapabilirsin:

YAML:
on chat:
    message contains "keyubu":
        {reklam::%player%} is not set:
            set {reklam::%player%} to 1
            cancel event
            send "reklam yapma"
            stop
        else:
            delete {reklam::%player%}
            execute console command "mute %player% 60m"
            broadcast "%player% reklam yaptığı için 60 dakika susturuldu!"

on quit:

Güzel skript fakat oyuncu sadece hosting şirketinin adını kullanmak istiyorsa mute yiyecek. Bu tür işleri robota bırakmak pek iyi değil en iyisi sen sunucuna aktif bir rehber al

is kullanırsan ve yasaklı kelimeler kısmına "onun bunun çocuğu" yazarsan ve oyuncu sohbette "naber lan onun bunun çocuğu" yazarsa susturulmaz, IS yaparsan SADECE "onun bunun çocuğu" yazması gerekir, yani is ile otomute olmaz...

Şu şekil yapabilirsin:

YAML:
on chat:
    message contains "keyubu":
        {reklam::%player%} is not set:
            set {reklam::%player%} to 1
            cancel event
            send "reklam yapma"
            stop
        else:
            execute console command "mute %player% 60m"
            broadcast "%player% reklam yaptığı için 60 dakika susturuldu!"

on quit:
dostum gelışmısını sunayımı sence suan yaptımda full bıttı tek kaldı ss lerı almak ?

Güzel skript fakat oyuncu sadece hosting şirketinin adını kullanmak istiyorsa mute yiyecek. Bu tür işleri robota bırakmak pek iyi değil en iyisi sen sunucuna aktif bir rehber al
dostum tabi oyuncu böyle yaparsa serveradı.batihost .net gellin super serverı reklam

sence gelısmıs halını sunayıımı suan skripti yaptımda tek kaldı sslerı alıp edıtlemek ?

@CrazyDeath o kadar yapıp uğraşmışsın bir işe yaramalı. Sunucun varsa sunucunda kullan yoksa tabii paylaş ne işe yarayacak :D

dostum gelışmısını sunayımı sence suan yaptımda full bıttı tek kaldı ss lerı almak ?
Kanka istiyorsan sun, senin seçimin, ki böyle yapa yapa gelişeceksin.
Bu konuda neyi öğrenmiş oldun? Bu tür yerlerde is yerine contains kullanmayı, bu da bir artı.

Kanka istiyorsan sun, senin seçimin, ki böyle yapa yapa gelişeceksin.
Bu konuda neyi öğrenmiş oldun? Bu tür yerlerde is yerine contains kullanmayı, bu da bir artı.
dostum zahten onu bılyıorum yapazekada kullanma hayata bug oluyor

Sunucumda kullanacagim guzel basarili..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl