OTOMUTE SKİPTİ UYARILI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShortPallMall

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
69
Minecraft
ShortPallMall

Discord:

ShortPallMall#6092

Merhaba arkadaşlar gelişmiş mute skripti ile karşınızdayım bu skripte duymak istemediğiniz küfürleri tek tek ekliyerek uyarılı bir şekilde mute jail ban vs. bu tür şeyleri kolaylıkla ayarlıyabilir ve Serverinizde üstün bir küfür koruması yaratabilirsiniz hepsi sizin elinizde.
Kod:
on chat:
    if player doesn't have the permission "bot.kufur":
        if message contains "küfür", "küfür", "mesela****", "küfüryaz":
            cancel event
            send "&8[&6 &e&lShortPallMall&8] &8&l> &6Duymamış OLAYIM&4&l!"
            add 1 to {uyarı::%player%}
            if {uyarı::%player%} is greater than 4:
                send " &7%{uyarı::%player%}% &euyariya ulastin."
                set {uyarı::%player%} to 0
                execute console command "jail %player% 10m"
            else if {uyarı::%player%} is greater than 2:
                send "&e&lShortPallMall Dikkat! &4&l%{uyarı::%player%}% &eUyarın var Dikkatli OL Sonu &4 HAPIS  &eOlur."
                execute console command "mute %player% 5m"
            if {uyarı::%player%} is 4:
                send " &7SON ŞANSIN."

options kısmı koysaydın daha pratik olurdu

Önce bir skript'i kontrol edip paylaşsan? İçinde variable kullanmışsın ama variable olarak koymamışsın ve yukarıda ki arkadaşın dediği gibi, options koysan daha mantıklı olabilirdi. Genede tebrik ederim. Dahada geliştirebilirsin.

Önce bir skript'i kontrol edip paylaşsan? İçinde variable kullanmışsın ama variable olarak koymamışsın ve yukarıda ki arkadaşın dediği gibi, options koysan daha mantıklı olabilirdi. Genede tebrik ederim. Dahada geliştirebilirsin.
skript okumayı biliyosundur inşallah şuanda skriptte veriablelerin kullanıldığını nasıl göremiyosun

skript okumayı biliyosundur inşallah şuanda skriptte veriablelerin kullanıldığını nasıl göremiyosun
Kendim skript yazıyorum. Bence sen bilmiyorsun dikkatli bak %player% variableı var ama " variables: " kısmı bulunmamakta. Skript'i bu şekilde paylaşırsan çalışmaz. Hata verir.

Kendim skript yazıyorum. Bence sen bilmiyorsun dikkatli bak %player% variableı var ama " variables: " kısmı bulunmamakta. Skript'i bu şekilde paylaşırsan çalışmaz. Hata verir.
sırf yorum kasmak için yorum atma kardeşim sen kim oluyosunda benim skript bilgime laf edebiliyosun ? varsa yanlışım atarsın buraya doğrusunu karşılaştırırız skripti kendi sunucumda kullanıyorum sıfır hata.

"Options" kısmı olsaydı çok güzel olabilirdi geliştirilebilir.

Gayet Kullanışlı ve Güzel Olmuş Emeğe Saygı Iyi Forumlar. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl