Otomatik Toplayıcı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZeusPro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 798
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeusPro

>> Pluginer & Skripter
Elmaslar
28

Discord:

ZeuLeg#0962

Merhaba sevgili forum üyeleri.

bi konuda gördüğüm bi skripti geliştirmenizi sitiyorum.

skript:
on place of white_shulker_box:
while block at event-location is event-block:
loop all blocks in radius 5 of event-block:
if loop-block is ripe_wheat:
if event-block is white_shulker_box:
add 1 wheat_item to inventory of event-block
set loop-block to freshly_planted_wheat
wait 10 seconds

bu skriptin yerdeki demirleri ve yerdeki tüm itemleri toplayanını yapmanızı istiyorum. sunucum için lazım.

Son düzenleme:
Biliyorum daha önce böyle bir yorum yazdığım için uyarı aldım bizim için insanlara bilgi vermek suç oldu ama söyleyeceğim bilginiz olsun.
AutoPickup plugini görevinizi görecektir ha istemiyorum derseniz ben skript yazmayı bilmiyorum o zaman başkası cevap versin ama bilginiz olsun autopickup plugini işinizi görür lapis kazdığınızda direk envanterinize gelir.!

Biliyorum daha önce böyle bir yorum yazdığım için uyarı aldım bizim için insanlara bilgi vermek suç oldu ama söyleyeceğim bilginiz olsun.
AutoPickup plugini görevinizi görecektir ha istemiyorum derseniz ben skript yazmayı bilmiyorum o zaman başkası cevap versin ama bilginiz olsun autopickup plugini işinizi görür lapis kazdığınızda direk envanterinize gelir.!
aga sen yanlış anlamışsın

ben yere bi shulker sandığı koyacam o etrafındaki itemleri topalayacak

aga sen yanlış anlamışsın

ben yere bi shulker sandığı koyacam o etrafındaki itemleri topalayacak
Öncelikle merhaba, böyle bir skript kolayca yapılabilir 3 dakkanızı alır "Bilen birisine göre".
Fakat artık yorum atarak yardım ederken bile arkadaşın dediği gibi uyarı alınıyor.
Sadece bildirmek amacıyla söyledim.
İyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl