Çözüldü Otomatik set skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GardropFuat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.087
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

GardropFuat

Ziyaretçi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba, öncelikle skript yazmaya yeni başladığımı belirteyim. Yukarıdaki gibi bir skript yazdım fakat rgleri player command ile yaptığım için bazen çalışmıyor ve sanırsam sunucuda bir yönetici olması gerekiyor. console command ile deneyince olmadı nasıl yapabilirim başka türlü?

teşekkürler

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba, öncelikle skript yazmaya yeni başladığımı belirteyim. Yukarıdaki gibi bir skript yazdım fakat rgleri player command ile yaptığım için bazen çalışmıyor ve sanırsam sunucuda bir yönetici olması gerekiyor. console command ile deneyince olmadı nasıl yapabilirim başka türlü?

teşekkürler
Dostum, böyle sistemler çok yaptım. Eğer "//set" komutu ile çalıştırmak istiyorsan oyunda bir yetkili şart. Eğer blok koymak istersen "summon block" komutu ile tüm blokların lokasyonlarını tek tek yerleştirebilirsin. Ya da benim önerimdir şudur, parkur kapıları hep açık kalsın ama giriş kapalı olsun. "/rg flag parkur entry deny/allow" komutu ile parkur açık kalır ama oyuncular içeri giremez ve bu komutu panelden de kullanabilirsin. Panele yazarken sadece -w eklemen gerekir "/rg flag parkur -w (dünya) entry deny/allow" Bu sayede hem blok koyarak sunucuyu yormazsın hem de parkuru panelden başlatabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl