Çözüldü Otomatik Satış ile ilgili bir SORUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehan12321

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
42
Kod:
        if {oto.%player%} is true:
            format slot 0 of player with lapis lazuli named "&3OTOSATIŞ" with lore "&4Şuanda otomatik lapis satışı &aaktif &4durumdadır." to run [execute player command "otolapis",]
        if {oto.%player%} is false:
            format slot 0 of player with lapis lazuli named "&3OTOSATIŞ" with lore "&4Şuanda otomatik lapis satışı &ckapalı &4durumdadır." to run [execute player command "otolapis"]

Şöyle ufak bir skript yazdım tabi önceside var variableleri vesaire benim sorunum şu /otosat ile açılıyor oradan lapise tıklayınca otolapis i değiştiriyor buraya kadar çalışıyor ancak diyelimki kapalı olsun /otosat yazdım lapise tıkladım sol altta açıldı diyor ancak bu benim oluşturduğum guide &4Şuanda otomatik lapis satışı &ckapalı &4durumdadır yazıyor hala bu yazınında basıldığı gibi değişmesini istiyorum teşekkürler.

Skript'in tamamını görebilir miyim? Özel bir skript ise Discord'dan atabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Skript ile GUI açıkken içindeki bir itemi değiştirmek istiyorsunuz, doğru mu anladım? Mesela kazma gidecek büyülü kazma gelecek

Skript ile GUI açıkken içindeki bir itemi değiştirmek istiyorsunuz, doğru mu anladım? Mesela kazma gidecek büyülü kazma gelecek
İstediğim şey:
Şimdi bir guimiz olsun. Bu guide 1 rows olsun. Tam 5. blok kısmında bir lapis lazuli düşünelim. Bu bizim otomatik lapis satışımızı değiştirmemize ve ayrıca açık olup olmadığını kontrol etmemizi sağlayacak. Otomatik lapis açık ise [OTOLAPİS = AÇIK] değil ise [OTOLAPİS = KAPALI] şeklinde bir isme sahip olmasını ayarladık diyelim. Şimdi oyuncuda şuanda OTOLAPİS = KAPALI şeklinde gözüktüğünü düşünelim üzerine tıkladığında haliyle açık hale geliyor. Buraya kadar basit bir skript bilgisiyle işler halledilir. Ama benim istediğim şey oyuncu tıkladığında gui kapanmasın ayrıca gui durumu güncellensin yani artık oyuncuda OTOLAPİS = AÇIK şeklinde gözüksün. Umarım noktalama işaretlerimle anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
Bunu GUI'yi kapattığınız anda yenisini açmayı deneyebilirsiniz, GUI kapanır ve değişken değerine göre yeniden açılır. Başka yolu var mı bilmiyorum

noktalama işaretleri kullanarak istediğini tekrar anlatabilir misin? hiçbir şey anlamadım

Mantıklı galiba wait 0.20 seconds falan yapsam anında kapanıp açılıyor gibi bir hissiyat verebilir. Öneri için teşekkürler. Konu kapanmadı bu arada başka bir yolu var mı acaba
wait 0.20 seconds yerine wait 1 tick işinizi görecektir.

noktalama işaretleri kullanarak istediğini tekrar anlatabilir misin? hiçbir şey anlamadım
Yukarıdaki cevabımı düzenledim inceleyebilirsin. Umarım daha açık bir şekilde anlatabilmişimdir :)

Son düzenleme:
Kod:
open virtual chest with size 1 named "OTO SAT" to player
make gui slot 0 and 1 and 2 and 3 and 5 and 6 and 7 and 8 of player with air to nothing
if {otolapis.%player%} is true:
    make gui slot 4 of player with lapis lazuli named "&3Oto Lapis" with lore "&e||&3Oto Lapis||&e||&aAktif||&e||&cKapatmak için tıklayın" to close then run player command "/otolapis":
        wait 1 tick
        execute player command "otosat"
else:
    make gui slot 4 of player with lapis lazuli named "&3Oto Lapis" with lore "&e||&3Oto Lapis||&e||&cAktif||&e||&aAçmak için tıklayın" to close then run player command "/otolapis":
        wait 1 tick
        execute player command "otosat"

Bunu deneyin. Otosat aktif edildiğinde veya kapatıldığında yeniden açılacaktır eğer variableler düzgün çalışıyor ise de açık ya da kapalı
gözükecektir.

Kod:
make gui slot 4 of player with lapis lazuli named "&3Oto Lapis" with lore "&e||&3Oto Lapis||&e||&aAktif||&e||&cKapatmak &7için tıklayın":
    make gui slot 4 of player with lapis lazuli amed "&3Oto Lapis" with lore "&e||&3Oto Lapis||&e||&cKapalı||&e||&aAçmak &7için tıklayın"
bu şekidle yapabilirsin

Kod:
make gui slot 4 of player with lapis lazuli named "&3Oto Lapis" with lore "&e||&3Oto Lapis||&e||&aAktif||&e||&cKapatmak &7için tıklayın":
    make gui slot 4 of player with lapis lazuli amed "&3Oto Lapis" with lore "&e||&3Oto Lapis||&e||&cKapalı||&e||&aAçmak &7için tıklayın"
bu şekidle yapabilirsin
tıkladığımda birde otolapis komutunu çalıştırsa oyuncu için yapabilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl