NumberOne
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- OnaycanKran
Discord:
OnaycanKran#0035
Merhaba MC-TR Ailesi
Bugün sizinle ufak bir konu üzerinde konuşmak için buradayım.
Uzatmadan Konuma Geçmek İstiyorum..
İstediğim Şey Şudur. (Yapılabilinir mi Bilmiyorum.)
Örneğin ./otosat komutu ile otomatik satışını açıcağız ve bir oyuncu başka bir oyuncunun adasından golem farmından aldığı demirleri otomatik satacak satın aldıgı gibi satıcak o sandıktan satın alıcak envanterdende otomatik kaybolup bakıyesi yüklenecek bunuda /otosataç ve /otosatkapa komutlarıya yönlendirebilecekler demir lazım olduğunda /otosatkapa yapıp demirlerini envanterinde tutacaklar sistem devredışı kalacak /otosataç dediğinde envanterindeki demirleri satmaya başlayacak.
YAPABİLİRİM VEYA YAPILABİLİR DİYORSANIZ YORUMLARIN...
/otosat yardım # Kullanıcagı komutları gösterecek.
/otosataç # Otomatik satışı açıcak.
/otosatkapa # Otomatik satışı kapatıcak.
/sat # Demirlerin hepsini sadece bu komutla satıcak.
./sat komutunu kullanma sebebi ise örneğin /otosatkapa komutunu kullanan oyuncu kendisi elindekileri otomatik bir şekilde satmış olucak.
Ek olarak 1 skriptlede birleştirilebilir ve gelişmiş olarak gösterilebilir.
o skript ise ./sat komutlu demir satma skripti. bu söylediğimle forumunuzda olan ./dsat skript konusunu birleştirip güzel bir konu oluşturabilecek bir arkadaş varmı ?
Bugün sizinle ufak bir konu üzerinde konuşmak için buradayım.
Uzatmadan Konuma Geçmek İstiyorum..
İstediğim Şey Şudur. (Yapılabilinir mi Bilmiyorum.)
Örneğin ./otosat komutu ile otomatik satışını açıcağız ve bir oyuncu başka bir oyuncunun adasından golem farmından aldığı demirleri otomatik satacak satın aldıgı gibi satıcak o sandıktan satın alıcak envanterdende otomatik kaybolup bakıyesi yüklenecek bunuda /otosataç ve /otosatkapa komutlarıya yönlendirebilecekler demir lazım olduğunda /otosatkapa yapıp demirlerini envanterinde tutacaklar sistem devredışı kalacak /otosataç dediğinde envanterindeki demirleri satmaya başlayacak.
YAPABİLİRİM VEYA YAPILABİLİR DİYORSANIZ YORUMLARIN...
/otosat yardım # Kullanıcagı komutları gösterecek.
/otosataç # Otomatik satışı açıcak.
/otosatkapa # Otomatik satışı kapatıcak.
/sat # Demirlerin hepsini sadece bu komutla satıcak.
./sat komutunu kullanma sebebi ise örneğin /otosatkapa komutunu kullanan oyuncu kendisi elindekileri otomatik bir şekilde satmış olucak.
Ek olarak 1 skriptlede birleştirilebilir ve gelişmiş olarak gösterilebilir.
o skript ise ./sat komutlu demir satma skripti. bu söylediğimle forumunuzda olan ./dsat skript konusunu birleştirip güzel bir konu oluşturabilecek bir arkadaş varmı ?