Bulundu Otomatik satar sandık skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RequaizenCraft

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Birkaç sunucuda görmüştüm oyuncular belli bir oyun parası ile satar sandık alıyor o sandığı bir huniye bağlıyor atıyorum kaktüs farmına ve o sandığın içindeki kaktüsler 10 dakikada bir satılıyor. böyle bir skript arıyorum

Dediğin skript değil plugindir
plugin ismi: AutoSell
Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

tabi birde tam dediğinize uyan bir plugin daha buldum
link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1550604381727.png

Dediğin skript değil plugindir
plugin ismi: AutoSell
Link:

tabi birde tam dediğinize uyan bir plugin daha buldum
link:

Ekli dosyayı görüntüle 62806
Dostum bunu biliyorum ve gördüm. Ama sanırım anlatamıyorum. -/otosandikal şeklinde alıyorsun envanterine geliyor mesela adı otosandık tamam mı ? Daha sonra onu huniye bağlıyorsun ve o sandığın içindekileri 10 dkda 1 satıyor. Hologram şeklinde de otosandik diye yazıyor üstünde.

Plugini buldum,herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Dostum bunu biliyorum ve gördüm. Ama sanırım anlatamıyorum. -/otosandikal şeklinde alıyorsun envanterine geliyor mesela adı otosandık tamam mı ? Daha sonra onu huniye bağlıyorsun ve o sandığın içindekileri 10 dkda 1 satıyor. Hologram şeklinde de otosandik diye yazıyor üstünde.

Plugini buldum,herkese teşekkür ediyorum.
plugin ismini bizlede paylaşırmısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl