Skript Paylaşımı Otomatik Saatli Çalışan Maden Etkinliği Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner Coşkun

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
120
Belirlediğiniz saatte etkinlik başlar, her şey otomatiktir. Kendim tarafından yazılmıştır.
Kod:
options:
    P: &6&lPREFIX &8&l»
    eventzaman: 19:59

every minute:
    set {_x} to now formatted as "HH:mm"
    if {_x} is equal to "{@eventzaman}":
        execute console command "rg flag -w world madenetkinligi block-break deny"
        execute console command "mrl reset madenetkinliği"
        broadcast "" and "{@P} &eMaden etkinliği 1 dakika sonra başlıyor! &e/warp madenetkinliği" and ""
        wait 30 seconds
        broadcast "" and "{@P} &eMaden etkinliği 30 saniye sonra başlıyor! &e/warp madenetkinliği" and ""
        wait 15 seconds
        broadcast "" and "{@P} &eMaden etkinliği 15 saniye sonra başlıyor! &e/warp madenetkinliği" and ""
        wait 10 seconds
        broadcast "" and "{@P} &eMaden etkinliği 5 saniye sonra başlıyor! &e/warp madenetkinliği" and ""
        wait 5 seconds
        broadcast "" and "{@P} &eMaden etkinliği başladı! &e/warp madenetkinliği" and ""
        execute console command "rg flag -w world madenetkinligi block-break allow"
Varsayılan olarak 19:59'a ayarlı, çünkü 19:59'da 1 dakika kaldı diye duyuru yapacak ve 20:00'de başlayacaktır. Lag yapmaması için every minute yaptım, isterseniz every 10 seconds vs kullanabilirsiniz. Ama every minuteden fazla yapmayın skript çalışmayabilir. (Zamanı atlayabilir) Ve önemli kısım, 8, 9 ve 19. satırdaki madenetkinliği kısımlarını kendi region adınız ne ise onla değiştirin.

Kod:
every seconds:
        if {x} is not set:
            set {x} to true
            ###olaylar olaylar
            wait 65 seconds
            delete {x}
Şeklinde olması çok daha iyi olacaktır, hiç bir şekilde zamanı atlamaz.

Son düzenleme:
Kod:
every seconds:
        if {x} is not set:
            set {x} to true
            ###olaylar olaylar
            delete {x}
Şeklinde olması çok daha iyi olacaktır, hiç bir şekilde zamanı atlamaz.
Dediğiniz şekilde çok lag yapacaktır, every minute kullanırsanız hiç bir şekilde zamanı atlamaz ama every 2 minute vs kullanırsanız 19:58 de çalışırsa bir daha 20:00 da çalışacağı için atlar. Lag olmaması için every minute kullandım.

Güzel Olmuş Eline Sağlık

Güzel olmuş gerçekten daha iyisini de başarabilirsin ama

Dediğiniz şekilde çok lag yapacaktır, every minute kullanırsanız hiç bir şekilde zamanı atlamaz ama every 2 minute vs kullanırsanız 19:58 de çalışırsa bir daha 20:00 da çalışacağı için atlar. Lag olmaması için every minute kullandım.
Her saniye şunu kontrol etmek lag falan yapmaz sunucunun her saniye yaptığı işlemleri görseniz kafayı sıyırırsınız. Elbette every minute daha mantıklı ama şu lag olayını kafanızdan çıkarın.

Lag yapmaz, sadece kontrol yaptırıyorsun. Waiti unutmuşum, onun için yazdıysan dakikada 60kere aynı şeyi yapacaktı falan filen, ama lag söz konusu olmaz şu anki halinde. Sadece daha sağlama almak isteyenler için attım üsttekini. Bizzat kendim onu kullanıyorum.

Sunucusunda etkinlikleri tek tek yapmaktan sıkılan arkadaşlar için güzel bir sistem olmuş ki şahsen çok beğendim. Eline ve emeğine sağlık :<3:

Vay Canına ! İlk Kez Böyle Bir Skript Duyuyorum :)

Zamanını ayarlıyabilmemiz güzel olmuş elinize sağlık geliştirilebilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yardımcı olacak varmı? bu hatayı alıyorum // Hatayı çözdüm sürekli spam atıyor sağlık bi script değil yada ben kendim beceremedim.https://prnt.sc/v1xggw
Lag yapmaz, sadece kontrol yaptırıyorsun. Waiti unutmuşum, onun için yazdıysan dakikada 60kere aynı şeyi yapacaktı falan filen, ama lag söz konusu olmaz şu anki halinde. Sadece daha sağlama almak isteyenler için attım üsttekini. Bizzat kendim onu kullanıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl