Bulundu Otomatik piston (redstone olmadan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Scherbeth

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
Scherbeth
Merhabalar, sunucumda lag ve kötüye kullanıp dolayısıyla redstone yasakladım. Fakat bir çok oto farm mekaniği de yanında gitmiş oldu.

Daha önceden oynadığım bazı sunucularda pistonun yanında bulunan örnek olarak kaktüs büyüdüğünde otomatik kırılıyordu. Böylelikle pistonlarla kaktüsleri yan yana koyarak farm yapıyorduk.

Bunun için bir plugin bulamadım. Ayrıca skript ile de kendim yapmadım. Lag yapar mı, sistemi yorar mı bilemediğim için.

Önerilerinize açığım

Teşekkürler

Sürüm: 1.21.3 Paper

Merhabalar, sunucumda lag ve kötüye kullanıp dolayısıyla redstone yasakladım. Fakat bir çok oto farm mekaniği de yanında gitmiş oldu.

Daha önceden oynadığım bazı sunucularda pistonun yanında bulunan örnek olarak kaktüs büyüdüğünde otomatik kırılıyordu. Böylelikle pistonlarla kaktüsleri yan yana koyarak farm yapıyorduk.

Bunun için bir plugin bulamadım. Ayrıca skript ile de kendim yapmadım. Lag yapar mı, sistemi yorar mı bilemediğim için.

Önerilerinize açığım

Teşekkürler

Sürüm: 1.21.3 Paper
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1745662705720.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl