Skript Paylaşımı Otomatik Maaş Skripti ♥ Oyuncularınıza maaş verin sevindirin ♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucular için yararlı olabilecek bir skript başarılar.

Arkadaşlar öncelikle , dediklerinizi okudum. Bazılarınız lag yapar , bazılarınız Broadcast olarak kullanma diye yazmış.

Ben kendi sunucum da bu skripti kullanmaktayım ve 30+ aktif görüyorum. Sunucu performansı ve Tps testi yaptım. İki sonuç arasında neredeyse hiç fark yoktu, sizlerde bunu test edip görebilirsiniz.

Duyuru olarak kullanmamın sebebi sunucudaki tek bir mesleğe değil herkese veriyorum bu parayı. Ve @CoolDesger adlı arkadaşımın söylediğini de doğru bulmuyorum. Ben bunu kullanıyorum ve hiç dediğin gibi bir sorun yaşamadım, çünkü bu duyuru kişiye özel yayınlanmıyor.

Ayrıca bu skriptin, kişiye veya bir mesleğe özel olan halini sizlerde yapabilirsiniz. Ben sadece kendimin kullandığı ve gayet güzel iş gören bir skriptimi sizlerle paylaştım.

broadcast kullanılması saçma değil mi? Oyuncuya özel olarak gönderilmesi daha iyi olur.

Dediğinde haklısın. Ben sunucuda ki herkese verdiğim için öyle yazmayı tercih ettim. Pek bir şey değiştirmiyor gibi geldi bana.

NOT: konu sahibi ortağım.

Arkadaşlar öncelikle , dediklerinizi okudum. Bazılarınız lag yapar , bazılarınız Broadcast olarak kullanma diye yazmış.

Ben kendi sunucum da bu skripti kullanmaktayım ve 30+ aktif görüyorum. Sunucu performansı ve Tps testi yaptım. İki sonuç arasında neredeyse hiç fark yoktu, sizlerde bunu test edip görebilirsiniz.

Duyuru olarak kullanmamın sebebi sunucudaki tek bir mesleğe değil herkese veriyorum bu parayı. Ve @CoolDesger adlı arkadaşımın söylediğini de doğru bulmuyorum. Ben bunu kullanıyorum ve hiç dediğin gibi bir sorun yaşamadım, çünkü bu duyuru kişiye özel yayınlanmıyor.

Ayrıca bu skriptin, kişiye veya bir mesleğe özel olan halini sizlerde yapabilirsiniz. Ben sadece kendimin kullandığı ve gayet güzel iş gören bir skriptimi sizlerle paylaştım.

NOT: konu sahibi ortağım.

İlk önce şunu söylemem gerekir ki broadcast duyuru yapmak için kullanılır.
Yanlış yerlerde kullanmayın diye öyle bir kod paylaştım.
Ek olarak bazı özellikler de söyledim.
Ben saçma demedim sadece arkadaşın yani SHAD'ın dediğine katıldım.
Boşuna 5 satırlık kod yormasın diye send kullan dedim o kadar.
Eğer yanlış yaptığım bir şey varsa lütfen söyleyin düzelteyim.

Send kullanmak azcıkta olsa rahatlatır. Duyuru sunucuyu yorabilir. Ram fazlalığından belki bir etkisi falan olmayabilir.
JavaScript:
execute console command "eco give * 100"
Konsola hiç baktın mı? Bence bak yoksa konsol diye bir şey kalmayacak :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Lag yaparsa çeneni kaparsın milletin şevkini kaçırmazsın kullanmazsan kullanma adam kullanın diye şart mı koşmuş yalvarmışmı ne yapmış. lag falan da yapacağı yok bu sistemin Skript zaten bir eklenti.

Sen olduğun her yerde kavga çıkarmaya mı meyillisin?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

+ Ben lag yaratır demiyorum boşuna konsolu yorar.

Fikir güzel gelişirse daha iyi olur. Örneğin 5 kere alınca /hediyem eklenebilir ve 10000-100000 arası rastgele para gelebilir.

Gayet güzel ve başarılı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl