Çözüldü Otomatik etkinlik nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TMAXOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 274
  • Etiketler Etiketler
    .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TMAXOX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
TmaxoX

Discord:

fta_34

arkadaşlar ben bir yere warp oluşturdum oraya etkinlik yapmak istiyorum her belirli saatte bir orda o etkinlik spawnlanacak yapmak istedeiğim şöyle:

Etrafları 2 Kat Obsidyenle Kapalı 1 elmas 1 altın blok orada bir birlerine vurabilecekler binevi tehlikede oalcak ama bunu nasıl her belirli saatte bir yaparım

Selamlar TMAXOX, iyi forumlar sunucunun ana sürümü kaç? ona göre yönlendirelim.

TimeCommand eklentisini yükleyebilirsin. Yükledikden sonra tekrar yaz adım adım anlatiyim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
<- tıkla siteye git.

peki o dediğim eventi nasıl ayarlarım

aternos kullanıyorum

aternos kullanıyorum
Oh dostum, aternos kullanıyorsan bu iş biraz zor. Bütçen varsa VDS kullanmanı öneririm. Aternosun desteklediğin 1.21 Zamanı geldiğinde etkinlik sistemi yok diye biliyorum.

Merhaba, yukarıdaki mesajlarda da dendiği gibi aternos üzerinde benimde bildiğim bir timer eklentisi yok. Bunun yerine bir skript yazabilirsiniz işte /etkinlik baslat ve /etkinlik sonlandır diye belirli saatlerde bu bölgeye giriş için izin verirsiniz belirli saatlerde bu izni alırsınız ama etkinlik saatlerinde siz veya yetki verdiğiniz birisi bu etkinliği başlatmalı. Bunun dışında aklıma bir fikir gelmiyor benim.

Merhaba, yukarıdaki mesajlarda da dendiği gibi aternos üzerinde benimde bildiğim bir timer eklentisi yok. Bunun yerine bir skript yazabilirsiniz işte /etkinlik baslat ve /etkinlik sonlandır diye belirli saatlerde bu bölgeye giriş için izin verirsiniz belirli saatlerde bu izni alırsınız ama etkinlik saatlerinde siz veya yetki verdiğiniz birisi bu etkinliği başlatmalı. Bunun dışında aklıma bir fikir gelmiyor benim.
Selamlar, Yazdığınız fikir harika bende böyle bir şey düşünmüştüm. Fakat Aternos 1.21 sürümünde Skript desteklemiyor :(

Selamlar, Yazdığınız fikir harika bende böyle bir şey düşünmüştüm. Fakat Aternos 1.21 sürümünde Skript desteklemiyor :(
O zaman yapabileceği çok da bir seçenek kalmıyor sanırım aternos kullanmayalı yıllar geçti hangi eklentiler geldi hangileri güncellenmiyor bilmiyorum ondan dolayı böyle bir yorum gönderdim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl