Bulundu Otomatik Duyuru Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LokmaCraft1

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
Saul4Goodman

Discord:

Saul4Goodman#2021

Merhaba, benim isteğim basit bir şeydir yapabilirseniz ki yapamazsanız canınız sağolsun.
Kod:
Every 5 minute:
    broadcast "duyuru."
Bu skriptden bir kaç duyuru ekleyince süreler arada çakışıyor ve chat çok dolu gözüküyordu. Bunu Her 5 dakikada 10 mesaj arasından 1 mesaj seçip atmasını nasıl yapabiliriz. Örneğin;
a
b
c
d
mesajlarını atmasını istiyorum 5 dakika içinde a mesajını atıcak 5 dakika sonra b mesajını 5 dakika sonra c diye gidicek. (skript.)

himmenn.

Kod:
command /duyuruaga:
    trigger:
        broadcast "&a a"
        wait 5 minutes
        broadcast "&b b"
        wait 5 minutes
        broadcast "&c c"

every 15 minutes:
    execute console command "/duyuruaga"

Kod:
command /duyuruaga:
    trigger:
        broadcast "&a a"
        wait 5 minutes
        broadcast "&b b"
        wait 5 minutes
        broadcast "&c c"

every 15 minutes:
    execute console command "/duyuruaga"
aa basitmiş aslında düşünecek akıl kalmadı bende teşekkürler

Merhaba, aynı sistemi gören pluginler var onları kullanıp skriptler ile yormamanızı tavsiye ederim.

Merhaba, aynı sistemi gören pluginler var onları kullanıp skriptler ile yormamanızı tavsiye ederim.
Pluginlerden bıktım açıkçası, bir plugin indiriyorum tonlarca sorun çıkartıyor bana böyle basit bir şey için kullanmak istemedim

Pluginlerden bıktım açıkçası, bir plugin indiriyorum tonlarca sorun çıkartıyor bana böyle basit bir şey için kullanmak istemedim
hatasız şekilde çalışan announcement & broadcast pluginleri var onlar problem yaratmayacaktır > Announcer pluginini deneyebilirsiniz.

hatasız şekilde çalışan announcement & broadcast pluginleri var onlar problem yaratmayacaktır > Announcer pluginini deneyebilirsiniz.
çok açık var dendi bana announcerde ama zaten bu kadar basit bir şey icin plugin kullanacagımı düşünmüyorum.

1.17.1 sunucuda denedim, çalışıyor, 1.8 vb. sunucularda çalışmayabilir.

Çalışmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi gerektirir. Eklenti .zip dosyasında mevcuttur.

İstediğiniz kadar mesaj ekleyebilirsiniz fakat her skript reloadında sayı sıfırlanır ve duyurular en baştan başlar.

Oyun içinde "/bsmreload" yazarak mesajlar.yml dosyasını yenileyebilirsiniz. Bu sayede kodun kendisini yenilemeden duyuruları güncelleyebilirsiniz.

.zip dosyasından çıkan BroadcastSkript klasörünü ve eğer sizde yoksa skript-yaml dosyasını /plugins klasörüne atın; bsm.sk dosyasını ise scripts klasörüne atın.

Herhangi bir sorununuz olursa DM atabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl