Otokrasi Kazanmış, Uzun Ömürlü Minecraft Sunucuları Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkan001

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhaba dostlar,

Uzun süredir Minecraft oynuyorum ve artık gerçekten istikrarlı, oturmuş bir düzeni olan, ve en önemlisi de kapanma ihtimali olmayan bir sunucu arıyorum. Özellikle otokrasi kazanmış yani yönetimsel olarak güçlü, belirli kurallar ve otorite yapısıyla düzgün ilerleyen sunucular ilgimi çekiyor. Oynarken “bu sunucu bir ay sonra kapanır mı?” korkusuyla yaşamak istemiyorum açıkçası.

Şu anda aktif olan birçok sunucuyu mc-tr.com üzerinden denedim ama üzülerek söylüyorum ki çoğu "kibrit gibi yanıyor". Açılıyor, bir hafta aktif kalıyor, sonra ya admin ortadan kayboluyor ya da oyuncu kitlesi dağılıyor. Bu durumdan fazlasıyla sıkıldım. Bir sunucunun gerçek anlamda "yaşayan bir dünya" olması için sürekliliğe, disipline ve vizyona ihtiyacı var. Maalesef şu an listelenen sunucuların çoğunda bu yok.

Benim gibi düşünen, kaliteli ve uzun soluklu sunucular arayan oyuncularla bir araya gelmek istiyorum. Veya belki bu tür sunuculara sahip olan ya da bilen arkadaşlar varsa, burada paylaşabiliriz.

Amacım:

• Kapanmayacak kadar ciddi ve kararlı bir sunucu bulmak
  • Oyuncu kitlesi olgun, yönetim yapısı net olan yerleri keşfetmek
  • "Bugün var yarın yok" tarzı sunuculardan uzak durmak

Ayrıca eğer böyle sunucuları paylaşabileceğimiz ya da birbirimize önerebileceğimiz farklı bir platform ya da Discord sunucusu varsa, lütfen önerin.

İyi oyunlar, umarım aradığım sunucuyu bulurum.
Saygılar.

Hocam artık hemen hemen tüm sunucuların kitlesi iyi olsa yetkilileri kötü oluyor. Nerdeyse hiç kapanmayacak sunucu bulmak imkansız gibi bir şey. Şu an popüler olan sunucular harici girmenizi ne yazıkki artık tavsiye etmiyorum.

Merhaba dostlar,

Uzun süredir Minecraft oynuyorum ve artık gerçekten istikrarlı, oturmuş bir düzeni olan, ve en önemlisi de kapanma ihtimali olmayan bir sunucu arıyorum. Özellikle otokrasi kazanmış yani yönetimsel olarak güçlü, belirli kurallar ve otorite yapısıyla düzgün ilerleyen sunucular ilgimi çekiyor. Oynarken “bu sunucu bir ay sonra kapanır mı?” korkusuyla yaşamak istemiyorum açıkçası.

Şu anda aktif olan birçok sunucuyu mc-tr.com üzerinden denedim ama üzülerek söylüyorum ki çoğu "kibrit gibi yanıyor". Açılıyor, bir hafta aktif kalıyor, sonra ya admin ortadan kayboluyor ya da oyuncu kitlesi dağılıyor. Bu durumdan fazlasıyla sıkıldım. Bir sunucunun gerçek anlamda "yaşayan bir dünya" olması için sürekliliğe, disipline ve vizyona ihtiyacı var. Maalesef şu an listelenen sunucuların çoğunda bu yok.

Benim gibi düşünen, kaliteli ve uzun soluklu sunucular arayan oyuncularla bir araya gelmek istiyorum. Veya belki bu tür sunuculara sahip olan ya da bilen arkadaşlar varsa, burada paylaşabiliriz.

Amacım:

Ayrıca eğer böyle sunucuları paylaşabileceğimiz ya da birbirimize önerebileceğimiz farklı bir platform ya da Discord sunucusu varsa, lütfen önerin.

Saygılar.
Selamlar,

Roleplay denemek istersen sunucumuza göz atmanı öneririm:
https://www.mc-tr.com/konu/houston-...belirler-hikayeni-yazmaya-hazir-misin.127077/

Her akşam saat 21:00 civarı ortalama 30 kişilik +18 oyuncu kitlesiyle birlikte rol yapıyoruz.
Kapanma korkusu olmadan, istikrarlı ve disiplinli bir yapıda keyifli maceralara atılmak istersen bekleriz.

Merhaba dostlar,

Amacım:

Saygılar.
Maalesef piyasada düzgün sunucu kalmamış durumda. Farklı türleri bilemem ama survival'da yok. Oynanılabilir olarak projects'i öneririm fakat onun de eksileri var. Profilimdeki mesajlar kısmından sunucu incelemelerime bakabilirsin.

Selam tekrar herkese,

Öncelikle paylaşımlarınız ve önerileriniz için gerçekten teşekkür ederim. Hepimiz benzer sorunları yaşamışız gibi görünüyor; bu da yalnız olmadığımı gösterdi, sevindim açıkçası.

Bu konudaki eksikliği fark ettiğim için ben de bir adım atmaya karar verdim. Kendi web sitemde, özellikle uzun vadeli, istikrarlı ve kapanma ihtimali düşük sunucuları barındıracak bir kategori oluşturdum:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu sayfada, global veya yerel fark etmeksizin, gerçekten uzun soluklu bir yapı kurmayı hedefleyen sunucuları öne çıkarmaya çalışıyorum. Kısa süreli açılıp kapanan sunucular bu listede yer almayacak. Özellikle uzun vade planı olan sunucular üst sıralarda listelenecek.

Bu siteyi kurmaktaki temel amacım; oyunculara daha kaliteli ve güvenilir bir Minecraft deneyimi sunmak. Hepimizin zamanı değerli ve artık sunucu seçerken “acaba 2 hafta sonra kapanır mı?” stresini yaşamak istemiyoruz.

Önerdiğiniz veya sizin sahibi olduğunuz sunucular varsa, form üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Kriterlere uygunsa memnuniyetle eklerim.

Tekrar teşekkür ederim, umarım bu girişim hem size hem de sunucu arayan diğer oyunculara faydalı olur.

Sağlıcakla kalın ve iyi oyunlar!

KnighNW veya Epiklavaya göz atabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl