OTO REHBER V0.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xKyson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 863
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKyson

Hadi yapalım şu işi !
Elmaslar
20
Minecraft
xKyson

Discord:

xKyson#5273

Serverinizde rehber aktif olmadığı halde komutların rehberlik yapmasına ne dersiniz ?

Kod:
options:
   kufur: mute %player% #MuteSüresiveSebebi ÖRN: 15m Küfür
   reklam: mute %player% #ReklamSüresiVeSebebi ÖRN: 30d Reklam
   argo: mute %player%  #ArgoSüresiVeSebebi ÖRN:5m Argo
   ailevi: mute %player% #AileviSüresiVeSebebi ÖRN:30m Ailevi

command /rehber [<text>]:
    permission: rehber.ac
    trigger:
        arg 1 isn't set:
            send "&f----- &aKomutlar &f------"
            send "&6/rehber ac"
            send "&6/rehber kapat"
            send "&3Rehber durumu: &c%{rehber.durum}%"
        arg 1 is "ac":
            set {rehber.durum} to "&cAçık"
            send "&6Rehber artık sohbette gözükecek.."
            send "&aRehber &e» &bBen geldim nasılsınız?" to all players
        arg 1 is "kapat":
            set {rehber.durum} to "&cKapalı"
            send "&6Rehber artık sohbette gözükmeyecek.."
            send "&aRehber &e» &bUykum geldi ben gidiyorum.." to all players
on chat:
    if {rehber.durum} is "&cAçık":
        if message contains "Selamın Aleyküm":
            send "&aRehber &e» &bAleyküm Selam Hoşgeldin #KendinizeGöreAyarlarsınız" to all players
        if message contains "*" or "*" or "aq" or "*" or "kodumunu" or "koduğumunu" or "*" or "pic" or "*" or "yarram" or "siktir" or "siktir git" or "sik" or "*" or "*":
            execute console command "/sil"
            execute console command "{@kufur}"
            send "&aRehber &e» &bKüfür kullandığınız için belirli bir süre susturuldunuz" to player
            send "&aRehber &e» &b%player% küfür kullandığı için susturuldu" to all players
            cancel event
        if message contains "anan" or "* çocuğu" or "çocuğu" or "anasini" or "anasını siktiğimi" or "anneni" or "anneni sikeyim" or "* *" or "evladi" or "evladı":
            execute console command "{@ailevi}"
            send "&aRehber &e» &bKüfür kullandığınız için belirli bir süre susturuldunuz" to player
            send "&aRehber &e» &b%player% küfür kullandığı için susturuldu" to all players
            cancel event
        if message contains "play" or "p l a y" or "com" or "c o m" or "net" or "n e t" or "org" or "o r g" or "p w" or "tk" or "pw":
            execute console command "{@reklam}"
            send "&aRehber &e» &bReklam yaptığınız için belirli bir süre susturuldunuz" to player
            send "&aRehber &e» &b%player% reklam yaptığı için susturuldu" to all players
            cancel event
        if message contains "batihost" or "keyubu" or "rabisu" or "aternos" or "panzer":
            send "&aRehber &e» &bBu mesaji tekrar yazma aksi taktirde susturulacaksin" to player
            cancel event
        if message contains "Dark_is_Coming":
            send "&aRehber &e» &bDark_is_Coming isminin içinde com olduğu için bunu yazamazsın bu yüzden Dark_is_ yazarak seslenmeyi dene" to player
            cancel event
        if message contains "Event ne zaman" or "event ne zmn":
            send "&aRehber &e» &bEvent saat 20:00'da oluyor her gün gelmeyı unutma." to all players
        if message contains "Selamun Aleykum" or "s.a" or "Sunucuya yeni başladım item atarmısınız":
            send "&aRehber &e» &bAleyküm Selam Hoşgeldin /vipol /telafi /adakit kullanarak ödüllerini alabilirsin" to all players
        if message contains "alım varmı" or "alim varmi" or "rehber alirmisin beni":
            send "&aRehber &e» &bŞu anda alım yok alım olduğunda yetkililer bilgilendirme yapar iyi oyunlar." to all players
[CODE]

Önerilerinizi yazın. 2. Sürümünde yapacağım :)

Güzel bir skript ama bunun pluginleride var oto atan ben plugin öneririm ama güzel ve hoş bir skript başarılar.

Yeni nesil sunucular için oldukça güzel bir paylaşıma benziyor ki keşke 1-2 resim ekleseydiniz daha iyi olurdu :))

Güzel bir skript ama bunun pluginleride var oto atan ben plugin öneririm ama güzel ve hoş bir skript başarılar.

Herkesin kendi seçimi ben sadece yeni başlayan arkadaşlar için yararlı olabileceği için paylaştım :) Beğendiysen teşekkür ederim :))
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeni nesil sunucular için oldukça güzel bir paylaşıma benziyor ki keşke 1-2 resim ekleseydiniz daha iyi olurdu :))

Eventte olduğu gibi yine oyunda değilim :) Oyunda olduğumda direk koyacağım fotoğrafları aklımda :))

"5*3 15 tir" bu mesajı attığımda muteleneceğim.
"split at "yapısını kullanmalısınız. ne olduğunu bilmiyorsanız araştırın. functionlarla kod çok daha kısaltılabilir. piyasada daha iyileride bulunuyor aynı zamanda. Önerilerimi dikkate alırsanız sevinirim. Ben pek beğenmedim, elinize sağlık. Birde farklı ceza içeren şeyleri aynı mesaja koyarsam daha az mutelenebilirim.

Bu sunucuyu her türlü yorar plugin şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl