Bulundu Oto Mute Skript İsteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poppy15458258

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
16
Minecraft
poppy15458258

Discord:

turkfolix

Merhabalar sizden AdvancedBan veya EssentialsX destekli bir skript istiyorum /yasaklıkelimeekle ile yasak olan bir kelime ekleyecek /yasaklıkelimesil ilede yasaklı olan kelimeyi silecek lütfen boşa atılmasın mute ayrıca ban kick gibi sistemlerde yaparsanız mutlu olurum tekrar söylüyorum boşa atmasın lütfen belki sizin yapacağınız skriptler en iyi oto mute sistemi olacak forumda ve bir isteğim daha var skripte prefix yeri eklerseniz sevinirim option: prefix filan olur ya öyle sunucu sürümü 1.21.1 buarada lazım olur belki görüşürüz!

lightcheat kullaanrak yasaklı kelime engelleyebilirsiniz gayet güzel çalışıyor hocam. ayarlanmasıda bi okadar kolay.

AI destekli eklentiye geçerek sunucunuzun huzurunu sorunsuz sağlayabilirsiniz. Kendisi öğrenir ve gelişir, ByAIModerator.

AI destekli eklentiye geçerek sunucunuzun huzurunu sorunsuz sağlayabilirsiniz. Kendisi öğrenir ve gelişir, ByAIModerator.
Evet çok güzel gördüm ama şuan paramız olmadığı için alamıyoruz ilerde alırız belki.

Aradığım skripti buldum teşekkürler konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl