Oyunlari Seviyoruz - Osycraft
IP: play.osycraft.com
Sürüm: 1.7.2
02.10.2013 Tarihinden beri onlineyiz.
Serverimiz Faction fakat biz birazcık geliştirdik
[Öncelikle server'da /Yardım yazarak daha detaylı öğrenebilirsiniz]
- Pet sistemi
= Normal oyuncular Zombi ve Örümcek evcilleştirebilir
= Evcilleştirmek için kayış alıp zombi veya örümceğe sol vuruyorsunuz(yakalıyorsunuz).
= Petinize Binek,Savascı veya Savunma yeteğini verebilirsiniz
= Binek: Kayış ile petinize sağ tıkladığınızda petinizin üstüne oturup gezebilirsiniz
= Savascı : Sizin saldırdığınız canavara saldırarak size yardım eder savunması azdır, hasarı çoktur.
= Savunma: Sizin saldırdığınız canavara saldırarak size yardım eder savunması çoktur, hasarı azdır.
Pet nasıl alınır video:
- Bos sistemi
= Kalin tapınağındaki bosslardan kağıt düşürerek bu kağıtları bilete çevirip Gestero'nun yanına gidebilirsiniz
Gestero'yu keserseniz size ateş verecektir bu ateş'i npc'lerde güçlü bir balta ile takaslayabilirsiniz.
= Kalin tapınağında tapınak koruyucularını keserek Değerli Taş düşürebilirsiniz. Bu taşlarla item yapıp yükseltebilirsiniz.
Video:
=Raskha tapınağındaki bosslardan güçlü itemler düşürebilirsiniz
=Kawak tapınağındaki bosslardan güçlendirme kağıtları düşürüp Raskha tapınağından düşürdüğünüz itemleri güçlendirebilirsiniz
Tabi bu işlem pekta kolay değil.
Server'dan bir kaç resim;
IP: play.osycraft.com
Sürüm: 1.7.2
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
02.10.2013 Tarihinden beri onlineyiz.
Serverimiz Faction fakat biz birazcık geliştirdik
[Öncelikle server'da /Yardım yazarak daha detaylı öğrenebilirsiniz]
- Pet sistemi
= Normal oyuncular Zombi ve Örümcek evcilleştirebilir
= Evcilleştirmek için kayış alıp zombi veya örümceğe sol vuruyorsunuz(yakalıyorsunuz).
= Petinize Binek,Savascı veya Savunma yeteğini verebilirsiniz
= Binek: Kayış ile petinize sağ tıkladığınızda petinizin üstüne oturup gezebilirsiniz
= Savascı : Sizin saldırdığınız canavara saldırarak size yardım eder savunması azdır, hasarı çoktur.
= Savunma: Sizin saldırdığınız canavara saldırarak size yardım eder savunması çoktur, hasarı azdır.
Pet nasıl alınır video:
- Bos sistemi
= Kalin tapınağındaki bosslardan kağıt düşürerek bu kağıtları bilete çevirip Gestero'nun yanına gidebilirsiniz
Gestero'yu keserseniz size ateş verecektir bu ateş'i npc'lerde güçlü bir balta ile takaslayabilirsiniz.
= Kalin tapınağında tapınak koruyucularını keserek Değerli Taş düşürebilirsiniz. Bu taşlarla item yapıp yükseltebilirsiniz.
Video:
=Raskha tapınağındaki bosslardan güçlü itemler düşürebilirsiniz
=Kawak tapınağındaki bosslardan güçlendirme kağıtları düşürüp Raskha tapınağından düşürdüğünüz itemleri güçlendirebilirsiniz
Tabi bu işlem pekta kolay değil.
Server'dan bir kaç resim;