Osliouis | Sizde Bu Ekibe Katılmak İstemez Misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FairyTale_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.001

FairyTale_

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
73
Minecraft
FairyTale

Discord:

-

Osliouis.jpg

- FairyTale#9062
Bu projeye katılmak için sadece üstteki ikonun yanındaki adresi girin!

Yararlı olacağını düşünüyorum.

Yararlı olacağını düşünüyorum.

Tabii ki. Tasarım alanında çok sorular geliyor. Bende böyle bir şey yapayım dedim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Beyler konu güncel. İstek gelmiyor gibime geldi.

Son düzenleme:
Tek tasarım değil diğer yönlerden de destek alabilirseniz(örn. plugin yazımın da,skript yazımın da,program yazımın da vs.) gelen daha çok olacaktır diye tahmin ediyorum.

Tek tasarım değil diğer yönlerden de destek alabilirseniz(örn. plugin yazımın da,skript yazımın da,program yazımın da vs.) gelen daha çok olacaktır diye tahmin ediyorum.

O alanlarda destek çok oluyor. Sadece tasarım yapmak istedim.

Bu tür bir girişime girmen çok hoş, bu düşüncenden dolayı kendi adıma teşekkür ederim. Ek olaraksa ben eklenti yazdığımda keşke bir tasarım olsa da daha düzenli paylaşabilsem diye düşünüyorum. Eklenti yazan kişiler (veya başka bir şey farketmez) için de bir tasarım yapıp bu forumda paylaşırsanız çok yararlı olur.

Yazılım ile ilgili olsa tasarımdan 10 kat faydalı olur.Devir bilim ve bilişim devri adamlar DNA'ları oynanmış bebekleri üretiyolarlar.Bilişimi biz de ilerletmemiz gerekiyor.

Yazılım ile ilgili olsa tasarımdan 10 kat faydalı olur.Devir bilim ve bilişim devri adamlar DNA'ları oynanmış bebekleri üretiyolarlar.Bilişimi biz de ilerletmemiz gerekiyor.

Ahh bir yazılımı bilsek... Ayrıca Barış Özcan izleyen birisini görmek beni sevindirdi doğrusu. Karşıma böyleleri çıkmıyor.

Ne tür eğitim verdiyinizi veya profesyönel olub olmadığınızı bilmiyororum ama katılıyorum

Moderatör tarafından düzenlendi:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl