furkqn
luckperms dışındaki pluginler tarafından gönderilen ve içinde "permissions","perm","permission" gibi kelimeleri gördü mü bütün mesajı "yetkiniz yok" olarak değiştiren bir skript yapar mısınız?
on command:
if command contains "perm":
if command does not contain "lp" or "luckperms":
cancel event
send "Yetkiniz yok." to player
piiecat
cevabınız için teşekkür ederim ancak verdiğiniz skript /perm /permission gibi komutları yetkiniz yok mesjaına çeviriyor benim demek isteğdiğim bir normal oyuncu mesela /gamemode creative yazdığında yetkisi olamdığından yetkiniz yok yazısı çıkar ya o yazıdaki yetki kelimesinden tetiklenip mesajı yetkiniz yok mesajına çevirmesi. yinede teşekkür ederimKod:on command: if command contains "perm": if command does not contain "lp" or "luckperms": cancel event send "Yetkiniz yok." to player

furkqn
Merhaba öncelikle isteğiniz bu değildi. /gamemode creative de "perm" kelimesi geçmiyor. Her neyse bunun için skripte veya plugine ihtiyacınız yok. Yanlış hatırlamıyorsam spigot.yml dosyasında bu ayar zaten vardı.cevabınız için teşekkür ederim ancak verdiğiniz skript /perm /permission gibi komutları yetkiniz yok mesjaına çeviriyor benim demek isteğdiğim bir normal oyuncu mesela /gamemode creative yazdığında yetkisi olamdığından yetkiniz yok yazısı çıkar ya o yazıdaki yetki kelimesinden tetiklenip mesajı yetkiniz yok mesajına çevirmesi. yinede teşekkür ederim
piiecat
Cevabınız için teşekkür ederim spigot.ymlde editleyebiliyorum fakat sunucudaki bir çok pluginin config.yml yada lang.yml içerisinde kendi perm uyarı mesajı var o yüzden demiştimMerhaba öncelikle isteğiniz bu değildi. /gamemode creative de "perm" kelimesi geçmiyor. Her neyse bunun için skripte veya plugine ihtiyacınız yok. Yanlış hatırlamıyorsam spigot.yml dosyasında bu ayar zaten vardı.
Yine plugin isterseniz
bu plugini öneririmDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

furkqn
O zaman plugini kullanmanız daha yararlı olacaktır.Cevabınız için teşekkür ederim spigot.ymlde editleyebiliyorum fakat sunucudaki bir çok pluginin config.yml yada lang.yml içerisinde kendi perm uyarı mesajı var o yüzden demiştim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!