Ortak Çalışma Yürütebileceğim Sunucu Sahibi Arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 445
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584

Merhaba,
öncelikle kendimden bahsedecek olursam ismim Gökhan, yaşım 19, yazılımla uğraşıyorum Java diline hakimim.
Ek olarak; C#, PHP , Html , Css bilmekteyim.
Bunların yanısıra üniversitede okumaktayım.

Ne İstiyorum ?

Eğer ki anlaşırsak bana yeri geldiğinde uzak masaüstü verebilecek birini istiyorum.
Yazacağım eklentiler üzerine fikir fırtınası yapabiliriz ama işime çok fazla karışılsın istemem.
Herhangi bir zaman aralığında çalışmam çünkü ücretsiz olarak bu işi yapıyorum.
Yazılım üzerinden para kazanmıyorum aksine hobi olarak yapıyorum ve şu saat aktif ol, şu saatte oyunda ol gibi ifadeler geçerse direkt yolları ayırırım.
Gidip de benden phoenixanticheat gibi zaman isteyen eklentileri yazmamı istememeli.
Sunucudaki gelişmeleri birlikte yürütmek isterim bu yüzden sunucu hakkındaki gelişmelere beraber karar vereceğiz.
Bunların yanısıra eklenti yazmayı bilmese bile eklenti düzenlemeyi, ve sunucu hakkındaki genel geçer şeyleri bilen biri olmalı.
Yaş olaraksa 17+ olursa iyi olur. Çünkü çocuk, ergen triplerini vs. çekmek istemiyorum.

Neden mi kendi sunucumu açmadım ?
Yarın bir gün sunucuyu bırakma ihtimalim olabilir.
Şu anlık hobi olarak yardımcı olmak amacıyla sunucu arıyorum.
Bu yüzden kendi sunucumu açıp hem oyuncuların hem de kendimin emeklerini ziyan etmek istemedim.

Tüm bu şartlarımı kabul ettiyseniz daha fazla detayı discord adresimden veya forum üzerinden özel mesaj yoluyla konuşabiliriz.

Forum üzerinde ve spigot üzerinde referanslarım bulunmaktadır.

Son düzenleme:
Aslında güzel bir işbirliği yapılabilir fakat kendimden başka hiç kimseye güvenemiyorum zamanında yaşadıklarımızdan olsa gerek

Aslında güzel bir işbirliği yapılabilir fakat kendimden başka hiç kimseye güvenemiyorum zamanında yaşadıklarımızdan olsa gerek

Zamanında ne yaşadınız bilmiyorum fakat forumda 2014 yılının sonlarından itibaren gerek üye gerek de yetkili olarak bulundum. Ve şu ana kadar hakkımda 1 adet bile yalan, hile, hurda bulamazsınız. Yine de güvenmemekte haklısınız ama bunlar konuşarak halledilebilir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl