Bulundu Ortak arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lildmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.754
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lildmr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
661
Minecraft
dayioglu

Discord:

ozanlands#7777

Merhabalar, ben Ozan Demir uzun süredir Minecraft ile ilgileniyorum. Birçok sunucuda kuruculuk/yöneticilik yaptım bir tanesi EtnaMC +170 seviyesine kadar çıkan bir Faction sunucusu diğeri ise Sufmen Network, bu iki sunucu da kapandı bu yüzden yeni ve kalıcı bir sunucu açmaya karar verdim. Minecraft piyasasında tanınmış ve güvenebileceğin kişiler OzanDMR#0333 adresinden ulaşabilir, konuşuruz.

Yeni sunucun hayırlı olsun. Bende sunucu açmayı planlıyorum şu dönemler fakat ortak istemiyorum. Umarım istediğin ortağı bulursun ve sunucuyu tutturursunuz.

Sensei#1636 ekler misin

İlk adımları attık, bir kişi daha arıyoruz..

Merhabalar, ben Ozan Demir uzun süredir Minecraft ile ilgileniyorum. Birçok sunucuda kuruculuk/yöneticilik yaptım bir tanesi EtnaMC +170 seviyesine kadar çıkan bir Faction sunucusu diğeri ise Sufmen Network, bu iki sunucu da kapandı bu yüzden yeni ve kalıcı bir sunucu açmaya karar verdim. Minecraft piyasasında tanınmış ve güvenebileceğin kişiler OzanDMR#0333 adresinden ulaşabilir, konuşuruz.
Discordunuzu ekliyemiyorum Okan SEREN#1852 ekleyip ulaşırmısınız ?

Discord adresi güncellendi: OzanDMR#0484

(Sadece bu alanda tecrübeli olup herhangi bir alanda iş yapabilen ve masraflarda payına düşeni ödeyebilecek kişiler yazsın.)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güncel 1 kişi gerek
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güncel

Son düzenleme:
Discorddan ekleyebilir misin?
TheSaruhaN#7255

Bana bir mesaj bırakın:
Yusuf Emir#3303

Hala bir kişi lazım.

Selamlar,

Sunucumuza hala yönetici mevkisinde çalışacak kişiler arıyoruz. Discorddan ulaşabilirsiniz;

Abdullah T.#6110
OzanDMR#0484

2 gün sonra yine başka bir sunucuya ortak olur merak etme :d arkadaş 5 gün içerisinde 3 sunucu değiştirdi .fA:DAS:ASd
Hmm, derken? MC-DIYARİ, ile anlaştım fakat işler pek iyi gitmedi. Bu sunucu zaten full açık olacak. Neyse açılınca görürsünüz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl