Bulundu ORTAK ARIYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tmz28

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
TMZ
Selamlar ben Enes,
Yıllardır minecraft oyuncusuyum ve bir çok sunucuda oynadım. Hep bir, sunucu açma hevesi ile bir çok kez bu yola girdim fakat kadro oluşturamadığım için tek başına bu işler zor yürüyor.

Yaşım 25 ve benle emsal fikir paylaşıp bilgi alışverişi yapabileceğim bir arkadaş, dost, ortak arıyorum.

Oyun fikri şuan için kafamda skyblock ve smp var. Tabi bu değişkenlik gösterebilir.

Dc: enestmz2000

Selamlar ben Enes,
Yıllardır minecraft oyuncusuyum ve bir çok sunucuda oynadım. Hep bir, sunucu açma hevesi ile bir çok kez bu yola girdim fakat kadro oluşturamadığım için tek başına bu işler zor yürüyor.

Yaşım 25 ve benle emsal fikir paylaşıp bilgi alışverişi yapabileceğim bir arkadaş, dost, ortak arıyorum.

Oyun fikri şuan için kafamda skyblock ve smp var. Tabi bu değişkenlik gösterebilir.

selam discordan istek attım.

Son düzenleme:
Selamlar ben Enes,

discord üzerinden istek attım kabul ederseniz görüşelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl