Bulundu Ortak Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustyied

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Mustyied

Discord:

osteef

Merhaba MC-TR üyeleri,

Ekibimizle birlikte uzun soluklu, sürdürülebilir ve yenilikçi bir Minecraft projesi geliştirmek istiyoruz. Bu doğrultuda, belirli sorumlulukları üstlenebilecek bir ortak arayışımız bulunmaktadır.

✅ Sağladıklarımız​

• Eklenti (Plugin) geliştirme: Projeye özel eklentiler yazabiliriz.
  • Paketleme: Sunucunun tüm kurulum, yapılandırma ve optimizasyon süreçlerini eksiksiz şekilde üstlenebiliriz.
  • Teknik bilgi ve tecrübe: Uzun süredir bu alanda deneyim sahibiyiz, projeyi baştan sona teknik olarak yönetebiliriz.

Bütçemiz​

• Ekip olarak 2 kişiyiz.
  • Net bir bütçemiz olmasa da, projeye destek sunma konusunda istekliyiz.
  • Maddi katkıda bulunabileceğimiz alanlar vardır, ancak beklentilerimiz doğrultusunda ortaklık yapısı oluşmalıdır.

Beklentilerimiz​

• VDS, web sitesi, domain gibi temel altyapı ihtiyaçlarının karşılanması.
  • Geri kalan teknik süreç, yazılım ve içerik kısmı tamamen bizim tarafımızdan yürütülecektir.
  • Gerçekten kararlı, iletişimi kuvvetli ve proje yönetiminde sorumluluk alabilecek bir ortakla çalışmak istiyoruz.
Discord : osteef , agnes9s_

Her şeyin ücreti verilecek, siz sadece paket yapacaksınız? Birde 2 kişisiniz, 3. kişiyi nakit için arıyorsunuz. 3. kişiye %50 pay verilmeyecekse dolandırıcılıktan veya kurnazlıktan başka bir şey değil. Umarım aradığınız kişiyi bulursunuz.

"
  • Net bir bütçemiz olmasa da, projeye destek sunma konusunda istekliyiz.
  • Maddi katkıda bulunabileceğimiz alanlar vardır, ancak "

Merhabalar

Discordum benjamin17 üstünden benimle iletişime geçebilir misiniz ?

Proje geliştirme hususunda en basit aşılması gereken şeyler maddiyattır genelde, sunucu yapım aşaması daha meşakatlidir. Sizin güvendiğinizi ve başkalarının da buna inanacağınız bir projeniz olduğu iddiası kuvvetli ise bir başkasının vds, domain temin etmesini beklemezsiniz. Özellikle de vds. Kaldı ki kendi ifadenize göre güvendiğiniz projeniz gerçekten de öyle ise, emekle yapılıyor ise yeterince vaktiniz vardır diye düşünüyorum. Bu da dolaylı yoldan paranızın iyi kötü bu projeye yatırmaya göze aldığınız anlamına gelirdi. Projenizle ilgili gerçek detaylarla gelseniz daha objektif değerlendirmeler yapılabilirdi, neyi değerlendireceğini bilmiyor insanlar ve doğal olarak riskli karşılanıyor teklifleriniz bahsettiğiniz koşullar/karşı taraftan beklentileriniz ışığında. Şahsen benim de formum var, sonra buldum fakat ara verdim. Bu işten biraz anlıyorsam ve ortağım diyebileceğiniz birisi varsa iyi kötü bir proje çıkarıp birilerini ikna etmeniz gerektiğinin farkında olurdunuz. Bu şekilde sürdürülebilirliği olan ortak bulmak kolay olmayacaktır. Ayrıca güvendiğiniz projenizin vds'ine sahip olacak kişi bir gece ansızın şifreyi değiştirirse şaşırmayın derim. Keza yaşadım ama zararlı çıkmadım çünkü hepimizde birer parça vardı. Eklenti lisansları bizim üzerimize alınıyordu ve domain'e sahiptim, haliyle böyle biriyle ortaklığımı devam ettirmeyecek şekilde rahatlıkla yeni hamleler yapabilmiştik diğer arkadaşım ile.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl