Bulundu ortak arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xilvo6597
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 406
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xilvo6597

Fırında Isıttığım İlk Taş
Premium
Elmaslar
8
Minecraft
Xilvo6597

Discord:

@xilvo

aklımda rpg survival karışık bir proje var. yazılımcı bir ortak arıyorum. maddi pek bir sıkıntı yok. yaş minimum 16 - 15 daha büyük olursa daha iyi olur. sunucu yapmayı bilen tecrübeli insanlar ulaşsın lütfen.

not: sunucu yapımı sıfırdan başlanacaktır önceden 4 adet sunucu açmıştım tecrübeli birisiyim. cidden kaliteli bir iş çıkartmak istiyorum her detayı ayrı ayrı uğraşmaktan kaçınmam.

discord: xilvo

Son düzenleme:
Merhaba,

Daha öncesinde forumda eklentilerle ilgili içerikler paylaştım. Aynı zamanda da freelancer olarak eklentiler yapmışlığım var. Bundan 3 yıl önce kendi RPG core eklentimi yapmak istemiştim ve güzel başlamıştım da ancak o zamanlar üniversite sınavı hazırlığıma denk geliyordu fazla zaman ayıramadığımdan unuttum gittim.

Uzun zamandır Minecraft eklentileri yapmıyorum ancak yakın zamanda benim de bir arkadaşımla beraber aklımda projem bulunmakta. Dilerseniz sizinle projeyi görüşebiliriz, belki biribirimize fikri alışverişinde bulunabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl