AnimatedPlays
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur, konuya gelirsek şöyle anlatayım ;
Adım Emir, 21 yaşındayım ve yoğun bir iş temposuna sahibim (gece) şuan da dün itibarı ile yıllık izne çıktım yani 12 - 13 gün tamamen evde olacağım.
Dünden beri bir çok sunucuya girdim (oynadım, deneyimledim) ve neden bende bir sunucu açmayayım dedim?
Maddi olarak yeterli olacağımı düşünüyorum, daha öncelerinde (2 - 3 sene) pluginler, scriptler hakkında bilgi sahibiydim ancak araya 2 - 3 sene girince tabi ki her şey uçtu gitti ancak ben kişisel / Freelance olarak yazılım ile uğraşıyorum Main olarak C#, C ++ olsa da Java bilgim de hiç yok demeyecek kadar mevcut.
Yazılım temelim olduğu için kısa süre içinde çözeceğimi düşünüyorum, neyse sanırım fazla uzattım :) özetlemem gerekir ise benimle birlikte sıfırdan sunucu açabilecek bir ortak arıyorum arzularım şöyle ;
Adım Emir, 21 yaşındayım ve yoğun bir iş temposuna sahibim (gece) şuan da dün itibarı ile yıllık izne çıktım yani 12 - 13 gün tamamen evde olacağım.
Dünden beri bir çok sunucuya girdim (oynadım, deneyimledim) ve neden bende bir sunucu açmayayım dedim?
Maddi olarak yeterli olacağımı düşünüyorum, daha öncelerinde (2 - 3 sene) pluginler, scriptler hakkında bilgi sahibiydim ancak araya 2 - 3 sene girince tabi ki her şey uçtu gitti ancak ben kişisel / Freelance olarak yazılım ile uğraşıyorum Main olarak C#, C ++ olsa da Java bilgim de hiç yok demeyecek kadar mevcut.
Yazılım temelim olduğu için kısa süre içinde çözeceğimi düşünüyorum, neyse sanırım fazla uzattım :) özetlemem gerekir ise benimle birlikte sıfırdan sunucu açabilecek bir ortak arıyorum arzularım şöyle ;
➤ 18 Yaş üzeri tercih ederim (16 yaşa kadar inebilir eğer tabi ailesi ile sorun yaşamıyor ve olgun bir karaktere sahip ise)
➤ Plugin ve Script bilgisi yeterli düzeyde olsa kăfi (daha önce sunucu yönetme / açma konusunda bilgisi ise daha iyi olabilir)
➤ Zaman ayırabilecek (Ne yazık ki yıllık iznim bittikten sonra ben günde maksimum 3 - 4 saat ayırabileceğim o yüzden büyük ihtimal biraz fazla yük binecek ama ona göre bir %'lik dilim ayarlarız)
➤Maddi olarak orta seviye de destek (Yüksek bir beklentim yok benim harcadığım paranın daha azı kadar destek bekleyebilirim)
Şuan da kafam da belirlediklerim bunlar ancak ilk beklenti hariç diğerleri esneyebilir, Discord üzerinden iletişim sağlayın "Sesli" olarak konuşalım ve anlaşmaya çalışalım :)
Geri dönüşleri bekliyorum. (Lütfen belirttiğim beklentilere uymuyorsanız yazıp zamanımı çalmayın, teşekkür ederim)
DC ➤ ByCodexFF.exe#4184