Bulundu Ortak Arıyorum - ArfWeb Minecraft Web Otomasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RedoMedya

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ArfWeb
Merhaba değerli mc-tr üyeleri, projem olan ArfWeb için bir ortak arıyorum. Projemiz uçuşa geçecek çünkü diğer scriptlerden daha ucuz olacak ve daha fazla tema barındıracak. Ortak olmak isteyen arkadaş sadece tema yazabilse yeterlidir yani php bilmesi gerekiyor profilimdeki whatshapp'tan bana ulaşabilir ☺ (gelen ücretler %50 olarak ayrılacak ve hosting, domain vb. şeyler bana ait ücret olarak)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba değerli mc-tr üyeleri, projem olan ArfWeb için bir ortak arıyorum. Projemiz uçuşa geçecek çünkü diğer scriptlerden daha ucuz olacak ve daha fazla tema barındıracak. Ortak olmak isteyen arkadaş sadece tema yazabilse yeterlidir yani php bilmesi gerekiyor profilimdeki whatshapp'tan bana ulaşabilir ☺ (gelen ücretler %50 olarak ayrılacak ve hosting, domain vb. şeyler bana ait ücret olarak)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Merhaba, projeniz elle tutulur biçimde mi? Eğer öyleyse buraya atsanız inceledikten sonra karar versek daha iyi olur bence.

Gördüğüm kadarıyla mevcut tema leaderos eski altyapısı üstüne kurulmuş rabiweb. Açıkçası yeni bir script derken gerçekten farklı tasarımları olan yeni ve modern tarzda bir script görmeyi isterdim.

Yinede ilerisini bilemeyiz yol daha uzun. Başarılar dilerim.

Gördüğüm kadarıyla mevcut tema leaderos eski altyapısı üstüne kurulmuş rabiweb. Açıkçası yeni bir script derken gerçekten farklı tasarımları olan yeni ve modern tarzda bir script görmeyi isterdim.

Yinede ilerisini bilemeyiz yol daha uzun. Başarılar dilerim.
Bende katılıyorum en azından default temayı değiştirip sistemlere geliştirme yapıldıktan sonra ortak arayışına geçebilirdiniz. Ve size tavsiyem eğer yazılım bilginiz yoksa bu işe girmemeniz.

Developer unvaninin hakkini verebilen herkes, size ihtiyac duymadan gayet rahat sekilde bi website scripti hazirlayabilir. Sizinle ortak olmanin bu kisiye nasil bir katki saglayabilecegini ve sizin guvenilirliginizi kanitlayabilecek nitelikte projelerinizi paylasmaniz, kazanilacak paranin nasil ayrilacagini anlatmanizdan daha yararli olabilirmis gibi geldi bana. Kolay gelsin.

1734686707643.webp
Benim anlamadığım bir konu var. Derleme toplama sitelerle sorunum yok eyw o konuda. Ama bu sadece frontend ve cloudflare kullanılmış. SSL sertifikası için de demo domain almışsın GlobalSign'dan. Peki bu işin backendi nerede ? PHP bilen demişsin de ödeme yöntemlerini halledecek backend sunucusu istiyorsun yanlış anlamadıysam. Ortak arama sebebin kendin backend yazamayacak olman olabilir. Ama tema yazacak yani seninle aynı şeyi yapacak adam arıyorsun ? Yaptığın şeyi açıklaman lazım çünkü cloudflare bedava versiyon + bedava domain + derleme frontend kafa karıştırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl