Sptempra
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Sptempra
Discord:
sptempra1
Merhaba, ben Efe. 17 yaşındayım ve 12 13 yaşımdan beri kendi sunucumu açmaya meraklıyım fakat bazen maddi durumlardan bazen ailevi durumlardan dolayı bu hedefimi gerçekleştiremedim. Fakat artık kararlıyım elimden geleni ardıma koymayacağım. Bu yolda bana destek olacak bir ortak arıyorum. Bir şey konuşacağım zaman acaba diye düşünmeyeceğim biri olmalı. Bazen o bana bazen ben ona destek çıkacağım. Maddi durumu belli bir seviyede olsa yeterli aylık 1000-1500₺ civarı bir destek verebilse yeterli olacaktır. Bazen eksik olur insanız her zaman durumumuzun müthiş olacak hali yok. İstediğim her şeyi benimde verebileceğimden emin olabilirsiniz.
HEDEFLERİM
----------
Birlikte güzel anılar biriktirmek
İnsanların zaman geçirmeyi seveceği bir sunucu kurmak
Sunucu içinde arkadaş canlısı bir ortam oluşturmak
GEREKLİLİKLER
----------
Çocuksu düşünceler ile hareket etmemek
Yaş mümkünse 15+ fakat 13 yaşında olgun birini 30 yaşında olgun olmayan birine tercih ederim.
Sabırlı, cana yakın, nazik, sakin
İLETİŞİM
----------
Discord : sptempra1
Dipnot: Konu tasarımıyla ilgili pek bilgim yok bütün eleştirilerinizi belirtebilirsiniz çekinmeden.
HEDEFLERİM
----------
Birlikte güzel anılar biriktirmek
İnsanların zaman geçirmeyi seveceği bir sunucu kurmak
Sunucu içinde arkadaş canlısı bir ortam oluşturmak
GEREKLİLİKLER
----------
Çocuksu düşünceler ile hareket etmemek
Yaş mümkünse 15+ fakat 13 yaşında olgun birini 30 yaşında olgun olmayan birine tercih ederim.
Sabırlı, cana yakın, nazik, sakin
İLETİŞİM
----------
Discord : sptempra1
Dipnot: Konu tasarımıyla ilgili pek bilgim yok bütün eleştirilerinizi belirtebilirsiniz çekinmeden.