Bulundu Ortak aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeroPlaceTV

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
33
Merhabalar,

Kısa ve öz anlatıp direk konuya geçmek isterim forumda beşinci yılımı doldurdum tanıyanlar vardır biraz molanın ardından güzel bir Factions sunucu açmaya karar verdim
Yakında açılacak olan sunucumuza ortak olacak Mimarlık yeteneğine sahip olan iş bilir kişiler aramaktayım sunucumuzun kendine özel eklentilerini bizzat kendim kodlamış olup neredeyse tamamını bitirdim ancak mimarlık konusunda biraz eksiğim var haritamızın temeli atıldı ancak belirli sebeplerden yarıda kaldı. Harita bitiminden sonra hemen açmayı planlıyorum haritayı bitiren ve ortak olacak olan kişi tamamen benimle aynı yetkileri paylaşacak ve bonus olarak da eksik kaldığı yerlerde ortağıma yardım etmek isterim sunucu kazancına gelir isek tabii ki önceliğim sunucunun gelişmesi ve reklam paralarını çıkarabilmek ondan sonraki miktarı ortağımla bölüşmek isterim ama öncelik sunucumuz olmalı :)
Aşağıdaki formu doldurup katılan herkese teşekkürler ve iyi günler dilerim.

Form:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Yapmış olduğunuz veya elde etmek istediğiniz sunucu hakkında açıklama veya görsel tarzı içerikler bulundurabilirseniz çok daha kolay bir şekilde istediğinize ulaşabilirsiniz. Sunucunuza ortaklık sağlayacak kişiler, "sunucunuzdan neler elde edebilir?" (Gelir, eklenti kodlama öğrenimi vb.) Bu tarzda soruların cevabını da bulundurabilirsiniz. Başarılar dilerim.

Yapmış olduğunuz veya elde etmek istediğiniz sunucu hakkında açıklama veya görsel tarzı içerikler bulundurabilirseniz çok daha kolay bir şekilde istediğinize ulaşabilirsiniz. Sunucunuza ortaklık sağlayacak kişiler, "sunucunuzdan neler elde edebilir?" (Gelir, eklenti kodlama öğrenimi vb.) Bu tarzda soruların cevabını da bulundurabilirsiniz. Başarılar dilerim.
Tabii ki teşekkürler hemen ekleyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl